• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Nestali Maleziski Avion
Nestali Maleziski Avion






10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 1 | 2014-03-23 , 10:52 PM

Kao sto ste verovatno imali priliku i videti i cuti Avion je nestao bez ikakvog traga.
Sta vi mislite o tome da li je to zamazivanje ociju ili je to maslo terorista.
Kako je moguce da avion nestane bez traga bez i jedne sitnice koja upucuje na njega!


Osiguravajuće kuće isplatile su 67 miliona funti (80 miliona eura) odštete za nestali putnički avion malezijske kompanije "Malezijan erlajns", iako misterija i dalje okružuje sudbinu 239 putnika i članova posade iz Boinga 777 koji se izgubio sa radara prije 16 dana, piše danas Dejli mejl.










5153
poruka na forumu
3629 10080



post # 2 | 2014-03-23 , 11:28 PM

MALEZIJSKE vlasti na današnjoj konferenciji za medije objavile su da je nestali malezijski avion nosio zapaljive li-ionske baterije.

"Prema podacima o prtljazi s leta MH370, avion je nosio li-ionske baterije. One spadaju u kategoriju opasnog tereta jer su izuzetno nestabilne na velikim visinama te se mogu zapaliti ukoliko nisu transportirane na odgovarajući način", rečeno je na konferenciji za medije malezijskih dužnosnika

Britanski Telegraph došao je u posjed transkripta posljednje 54 minute komunikacije između posade nestalog aviona i zaposlenih u zračnoj kontroli. Brojni stručnjaci koji su vidjeli transkript slažu se u jednom: sve se čini savršeno normalnim osim jedne poruke i vremena kad su izgubili komunikaciju s kontrolom.
Naime, pilot je obavijestio kontrolu da avion leti na visini od 35 tisuća metara. Šest minuta kasnije zračna kontrola dobila je istu poruku. Steve Landells, bivši pilot British Airwaysa, kazao je Telegraphu da je ta druga poruka bila nepotrebna no da nema u tome ništa sumnjivo. "Možda je pilot zaboravio da je to već rekao, možda je samo želio potvrditi da lete na toj visini.", kazao je bivši pilot Boeinga 777 Landells.

Također, dodao je kako sumnje da je nestanak aviona bio planiran potpiruje i trenutak gubitka komunikacije te oštar zaokret prema zapadu. Naime, to se dogodilo upravo u trenutku kada su avion trebali preuzeti kontrolori u Ho Chi Minh Cityju. "Da sam ja oteo avion, to bih učinio upravo u trenutku primopredaje drugoj zračnoj kontroli", kazao je Landells dodajući kako je jedino tada moguće da avion ne bude vidljiv sa zemlje

Quote Dusomoja ()
Kako je moguce da avion nestane bez traga bez i jedne sitnice koja upucuje na njega!

na osnovu ovog clanka gore sto sam procitala postoji velika mogucnost da je taj avion mjesecima planiran da se otme..
mozda bas zbog tig ionski baterija.. mozda se je u njemu prenosilo nesto jako dragocijeno.. mozda je u pitanju i neko jace oruzej mozda virsu.. a vlada kad nesto zeli, uz pomoc pristupa satelitu sve je moguce da se napravi i nestane.. tako lako ..
a ti putnicu su nazalost samo bili zrtve.. i sad sve to dok se vodi ta "potrega" za aviono je dok se ne smijeti "teret" koji se prnosio na avionu za koji nisi mnogi znalii dok se nesmijesti na sigurno .. avion ce da i dalje vodi se pod "nestali"

Toliko o mom misljenju o tome svemu :)


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…








108
poruka na forumu
35 310



post # 3 | 2014-03-23 , 11:55 PM

The truth is out there, tesko je ista reci o tome, ja imam neko svoje misljenje ali bolje da ga ostavim za sebe, tesko je pricati o tim stvarima iz nase perspektive.


Proleteri svih zemalja, ujedinite se.








3907
poruka na forumu
677 4248



post # 4 | 2014-06-21 , 10:45 PM

Sta se na kraju desilo sa ovom pricom?


"Ee pa pomoli se Bogu .. da ti da mir.. i da ti pokaze pravi put.. kreni dalje u zivotu s glavom gore .. i bit ce sve oke ! nemoj imati crne misli ne krvi sebe za nista.. ja verujem u tebe !"


Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Nestali Maleziski Avion
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]