• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Podjednako tesko il ne
Podjednako tesko il ne






10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 1 | 2016-09-23 , 11:29 AM

Čak i muškarci znaju da nije lako biti žensko. Seksizam je grozna stvar. Užasno je kada vas neko doživljava kao stvar. Ponižavajuće je biti manje plaćen za neki posao samo zato što ste žensko. Menstrualne i porođajne muke dođu samo kao šlag na torti.

Teško je biti žensko. Ali je podjednako teško i biti muško.

Razlika je samo u tome što se muškarci retko otvoreno žale. Svesni su da to jednostavno tako mora da bude i prihvataju pravila igre.

Muškarcima nije dozvoljeno da pokažu slabost. Ne smeju da plaču. Studije pokazuju da je stopa samoubistava znatno veća među muškom populacijom.

Kada su u pitanju veze, oni su ti koji moraju da budu čvrsti kako bi podneli brojna surova odbijanja. Muškarci plaćaju račun. Muževi izdržavaju porodice.

Kao što muškarci nikada neće spoznati pritisak sa kojim se suočavaju žene, tako ni one ne mogu da shvate koliko je zapravo teško biti muškarac.

Oba pola se suočavaju sa različitim vrstama problema i nedoumica, a dok je ženama dozvoljeno da svoje emocije dele sa drugima, muškarci ih zadržavaju i postavljaju pitanja sami sebi.










5153
poruka na forumu
3629 10080



post # 2 | 2016-09-23 , 3:31 PM

Quote Dusomoja ()
Oba pola se suočavaju sa različitim vrstama problema i nedoumica, a dok je ženama dozvoljeno da svoje emocije dele sa drugima, muškarci ih zadržavaju i postavljaju pitanja sami sebi.
Zato mi manje idemo psihologu nego muski lol lol lol
kAD ljudi ne znaju ljepo da pricaju kao mi zene .. saslusamo jeden druge i opet po svome :D

Muskarcu je danas jednio tesko to kako da udovolji zeni ... a ostalo mu je sve lako :) :D :p
Quote Dusomoja ()
Muškarcima nije dozvoljeno da pokažu slabost. Ne smeju da plaču
kAKO ne pokazuju slabot ... jao majko ..,  slab taj studij lol
Kad ih nesto boli ... umiru .. zadnji dan im je na planeti.. a kad imaju teperaturu .. onda znaju kakvi su kod zene porodjani bolovi :D lol
Pokazu oni slabost... ako ne pred svojim partnerom kad su sami placu gore neg mi zene ... :) :)
Quote Dusomoja ()
Kada su u pitanju veze, oni su ti koji moraju da budu čvrsti kako bi podneli brojna surova odbijanja. Muškarci plaćaju račun. Muževi izdržavaju porodice.
Kad su upitanju veze  KOMpromis glavni za sve ..
E jes mu tesko otici platiti racun.. i jos ako je kakva dobra za salterom taman da malo i oci napari :D lol lol
I zene i muzevi izdrzavaju porodicu to oboje :)

Kad sve sagledas .. da budem malo ozbiljna .. Tesko je oboje znaju da imaju tezak dan... smore.. i za nekog ko ima dijecu .. daj ovo on.. bla bla .. a sve to nekako se i da kad znas da je kraj tebe prava osoba koja ce i kad si ne raspolozen pronaci naci da te nasmije , ne moze sve da bude savrseno da svaki dan bude :D mora nekad i lud da se vice bla bala ... nadam se da ce te me razumijeti .. i tad bude obama tesko .. i postavite sebi nekih milion pitanja ... al dodje to nekad covjeku tako  :D

tESko ili ne Oboma ... :)


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…








118
poruka na forumu
280 2811



post # 3 | 2016-10-01 , 10:15 PM

Mislim da su zene za nijansu ugrozenije, sve je to ok, muskarci izdrzavaju porodice i placaju racune, al kad smo htele ravnopravnost..sad i zene rade i zajedno placaju racune i zajedno izdrzavaju porodicu. Plus menstruacije i porodjajni bolovi, plus to dete podizes i vise se trudis nego muskarac, cak i uz njegovu pomoc, zena se vise trudi. Plus uz sve to on ceka spreman rucak i sve sredjeno i opeglano. I na kraju ti kaze da nemas ti posla nesto narocito... Jbg :D :D


“And I urge you to please notice when you are happy, and exclaim or murmur or think at some point, 'If this isn't nice, I don't know what is.”





  Marko

Zidamo kule a zaboravljamo temelj
380
poruka na forumu
236 1471



post # 4 | 2016-10-01 , 10:51 PM

Sta se bre zalite ? Nista vam ne odgovara. Pa aloooo breeeee !! I zmija bi da ima noge. :D










124
poruka na forumu
189 1557



post # 5 | 2016-10-07 , 4:53 PM

Tesko je i jednima i drugima. Muskarci i zene za pocetak se drugacije i vaspitavaju. Neke stvari koje su nazovi normalne za muskarce nisu za zene. Ako se pitate koje pa nije isto ako musko kaze da je u petak bio sa jednom, a u subotu sa drugom devojikom i ako to kaze zensko. Onda dolazimo do toga da zena mora i to bas mora da bude po nekom standardu. Musko opet ne mora. I ako ima retku kosu i malo vise kilograma on je musko, ali ako zena ima malo vise kilograma i retku kosu onda je niko nece vidi kakva je. Prosto je drustvo odbaci kao razlicitu i to se tesko menja.  Zena mora da bude majka, domacica i da ide na posao. Musko ne mora - cast izuzetcima ima ih :) .
Kada se sve tako uzme sabere i oduzme nije lako biti ni musko ni zensko, ali ipak je malo teze biti zensko. Mi moramo da smo doterane, nasmejane, zgodne. Oni ne moraju. Kada musko dodje do 40 i ne ozeni se nista, kada zensko dodje do 40 ne uda se svi su ono jadnica sama.
Sto se suza i osecanja tice tu smo ravnopravni placemo svi i sve nas isto boli :)


Nisam najlepsa. Nisam najbolja. Nisam najpopularnija. Nisam kao druge.
Nisam ni izbliza savrsena. Nemam savrseno telo. Ima puno boljih od mene.
ALI TO SAM JA :)






BMW FREAK
835
poruka na forumu
458 1859



post # 6 | 2016-10-07 , 8:39 PM

Quote Atina1 ()
Zena mora da bude majka, domacica i da ide na posao. Musko ne mora - cast izuzetcima ima ih .
Cekaj kako ne moramo? XD ne shvatam ovaj dio, ispa sada da smo mi sad zivotinje neke haha, ne moramo da budemo ni ocevi ni domacini ne mora ni radit... pa ne znam ja kakve ti sreces hahah pa ovako vidis :D Vise musko mora da radi i uvijek musko radi u 90% slucajeva i prihodi uglavnom dolaze od oca.Ako gledamo danas u ovo vrijeme obratno je, zensko ne mora ni da radja, nije ni fora vise imati 4 djece nego po 1 JEDVA i to da napuse i istjera iz sebe, domacice sam sam bio svjedok, lijepih djevojaka koje ne znaju ni jaje na oko ispeci :D


Poruku je menjao/la Fox1e® - Petak, 2016-10-07, 8:44 PM










124
poruka na forumu
189 1557



post # 7 | 2016-10-07 , 11:34 PM

Quote Fox1e® ()
Cekaj kako ne moramo? XD ne shvatam ovaj dio, ispa sada da smo mi sad zivotinje neke haha, ne moramo da budemo ni ocevi ni domacini ne mora ni radit..

nisam dobro napisala - musko ne mora da bude domacica i majka samo radi i to je sve. Nekada se izvice na dete ili zenu i dete i to je sve.



Nisam najlepsa. Nisam najbolja. Nisam najpopularnija. Nisam kao druge.
Nisam ni izbliza savrsena. Nemam savrseno telo. Ima puno boljih od mene.
ALI TO SAM JA :)








829
poruka na forumu
588 3749



post # 8 | 2016-10-08 , 0:33 AM


Quote
Menstrualne i porođajne muke dođu samo kao šlag na torti.
Za ove menstrualne tegobe kao slag na tortu oseca i muskarac ne fizicke al zato psihicke torture trpi svaki dan dok traje ovaj ciklus( Cika ,vika ,dreka, zbog najobicnijih sitnica i banalnih stvari) pa posto on muskarac(vecina) to razume izadje malo na vazduh do prodavnice  i usput sutira sta stigne i jebe ma.... svakome ko naidje...Pa sto se tice rucka slazem se ocekuje da bude spreman ako je taj dan zena bila kuci ,a ne na poslu ,sto se tice peglanja ne ocekuju da bude sve ispeglano samo ono sto im treba za sutrasnji dan (posto je ocigledno da se muskarci ne zamlacuju sa time sta ce nositi od ponedeljka do petka )
sto se tice sredjivanja kuce ni tu se ne zamlacuju i vire iza svakog coska dali ima prasine, paucine,i drugih stvari, cast izuzetcima koji su picajzle  :D .... Jedino scime se zamlacuju i nerviraju je kad nemogu da nadju neku stvar za koju znaju da su je tu ostavili ,,,posto je zena ocigledno istamburala celu kucu i premestila stvari na neubicajeno mesto  %) , i onda kad on drekne u zurbi "gde si mi ostavila "" ona odma se nadje uvredjenom i mora da odgovori ali MORA  """nista ne znassh gde ostavljas ,sve ti drugi krivi ,pogubljen si ko sheva u detelini"" itd  itd .....
Quote
moramo da smo doterane, nasmejane, zgodne
Ovo mislim da nema veze s vezom..... Pa neznam sto onda zene al bar svaka ima Po 6,7 pari cipela,patika, 14 vrsta karmina maskara ,rumenila lakova i ostalih djakonija -sigurno ne zbog muskarca KAD KONSTANTNO PRICATE ""onaj moj me vazda kritikuje da trosim pare na gluposti i dzidza bidze,...doterane ste zato sto tako zelite ,volite da budete lepi samoj sebi kad se vec vodite onom"""Sta me briga sta ce drugi reci"""
neznam samo koliko miliona ili mozda cak milijardu parova na svetu nisu zgodni....To sa zgodnocom opet mislim da nema veze zbog muskarca nego zato sto to svakoj zeni imponuje,da ce biti primljena u drustvu ,okolini, a i zdravije je za telo ,lakse je obavljati poslove -bar ja tako mislim da je to zdrav razum jedne zene , a ne zbog muskaraca .

Naravno postoje izuzetci u svemu i svacemu,pa tako i u ovoj temi, sto opet dokazuje da nikakvi studiji ni istrazivanja, ni muskarci ni zene  nemogu da se oslanjaju na cinjenice izuzetaka
zene ce reci jin     =NERESENO
muskarci     jang  =NERESENO     
Tesko je biti muskarac,lako je biti zena  da
Tesko je biti zena , lako je biti muskarac da      
PA KO KAKO SHVATI!!!


Najveci moj nedostatak je sto me nema u dva primerka!!!


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Podjednako tesko il ne
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]