Page 4 of 4«1234
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Muske suze
Muske suze


299
poruka na forumu
43 187post # 46 | 2016-05-01 , 7:39 AM

Quote Dusomoja ()
Da li Muskaras place iz duse,da li postoje danas takvi muskarci?
Sta vi mislite o emotivnim muskarcima?


Uvek iz duse i bez foliranja.

Pa mislim da kad muskarac zavoli to je prava ljubav.


My life, my rules!
786
poruka na forumu
237 1839post # 47 | 2016-07-11 , 7:53 AM

ih naplakao sam se samo tako, i nije me sramota cak sta vishe ponosim se time i drugi se ponose samnom zbog toga.... isplakao sam se i pred dvesta ljudi,sta cu uboli me u pesmu,to je osecaj koji nemozes da kontolises i u cudu si "wtf not again" i onda u tom cudu se pocnes smejati i plakati u isto vreme, i onda napravis chain reaction i onda svi oko tebe pocnu da placu , i onda pocnes plakati jos vise....Jednom zbog ljubavi e to stvarno boli cepa sve u tebi, to znaju oni muskarci koji su doziveli, a koji nisu zelim im da nikad ne dozive


38
poruka na forumu
0 10post # 48 | 2016-07-14 , 9:31 AM

A muškarci nisu bića sa emocijama pa je čudno da plaču ? %) Povratiću! bezi

Sasvim je normalno da mušakrci imaju identične emocije kao i žene i sva živa bića na ovoj planeti. Problem je muškog ega i hormona, a ne emocija. Svi ih imamo!
Iskreno, razumijem da muškarac plače, ali ja sam takvog stava da niko i nikada ne smije da plače pred drugima. Jedine osobe pred kojima se smije plakati su roditelji i osobe koje su dovoljno vrijedne da nas vide u suzama. Osobe koje previše plaču, privlače pažnju i ne znaju šta je pravi plač i prava patnja! To je definitivno tačno, jer sam se družila godinama sa takvim ljudima!

Kada moj frajer nešto cmizdri, odbija me to! Ja ne plače pred svojim frajerima niti želim da nekoga od njih vidim u suzama. Dok sam išla u srednju školu, imala sam momka koji me zvao i plakao kada smo bili pred raskidom. Ne želim to da slušam i ne želim tuđu patnju na svojim leđima!
Suze su znak slabosti i kada jednom pokažete slabost, čitava vaša ličnost dobija novi oblik. Moje suze su dragocjene kao i moj osmijeh i zato ne može svako da ih dobije! Isto očekujem i od ljudi, muškaraca, žena, da se ponašaju prema tome.

  _why56
poruka na forumu
3 23post # 49 | 2016-07-25 , 3:49 AM

Podje suza sama od sebe nekada (pogotovo ako neko place jer je povredjen a ja ne mogu da ga utesim,zbog daljine np,a prinudjen sam da ga slusam,verovatno placem sto sam nemocan da pomognem).
A da ono bas placem ne,imam neke svoje stavove u zivotu i cemu plakanje, nista tu plac ne moze da se promeni ,ako moze bolje to menjati nego plakati.


"There are 10 types of people. Those who understand binary and those who don't."
- Dalin Seivewright


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Muske suze
Page 4 of 4«1234
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]