Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Muske suze
Muske suze






295
poruka na forumu
45 307



post # 46 | 2016-05-01 , 8:39 AM

Quote Dusomoja ()
Da li Muskaras place iz duse,da li postoje danas takvi muskarci?
Sta vi mislite o emotivnim muskarcima?


Uvek iz duse i bez foliranja.

Pa mislim da kad muskarac zavoli to je prava ljubav.


My life, my rules!








829
poruka na forumu
588 3749



post # 47 | 2016-07-11 , 8:53 AM

ih naplakao sam se samo tako, i nije me sramota cak sta vishe ponosim se time i drugi se ponose samnom zbog toga.... isplakao sam se i pred dvesta ljudi,sta cu uboli me u pesmu,to je osecaj koji nemozes da kontolises i u cudu si "wtf not again" i onda u tom cudu se pocnes smejati i plakati u isto vreme, i onda napravis chain reaction i onda svi oko tebe pocnu da placu , i onda pocnes plakati jos vise....Jednom zbog ljubavi e to stvarno boli cepa sve u tebi, to znaju oni muskarci koji su doziveli, a koji nisu zelim im da nikad ne dozive


Najveci moj nedostatak je sto me nema u dva primerka!!!








36
poruka na forumu
0 10



post # 48 | 2016-07-14 , 10:31 AM

A muškarci nisu bića sa emocijama pa je čudno da plaču ? %) Povratiću! bezi

Sasvim je normalno da mušakrci imaju identične emocije kao i žene i sva živa bića na ovoj planeti. Problem je muškog ega i hormona, a ne emocija. Svi ih imamo!
Iskreno, razumijem da muškarac plače, ali ja sam takvog stava da niko i nikada ne smije da plače pred drugima. Jedine osobe pred kojima se smije plakati su roditelji i osobe koje su dovoljno vrijedne da nas vide u suzama. Osobe koje previše plaču, privlače pažnju i ne znaju šta je pravi plač i prava patnja! To je definitivno tačno, jer sam se družila godinama sa takvim ljudima!

Kada moj frajer nešto cmizdri, odbija me to! Ja ne plače pred svojim frajerima niti želim da nekoga od njih vidim u suzama. Dok sam išla u srednju školu, imala sam momka koji me zvao i plakao kada smo bili pred raskidom. Ne želim to da slušam i ne želim tuđu patnju na svojim leđima!
Suze su znak slabosti i kada jednom pokažete slabost, čitava vaša ličnost dobija novi oblik. Moje suze su dragocjene kao i moj osmijeh i zato ne može svako da ih dobije! Isto očekujem i od ljudi, muškaraca, žena, da se ponašaju prema tome.





  _why



52
poruka na forumu
3 23



post # 49 | 2016-07-25 , 4:49 AM

Podje suza sama od sebe nekada (pogotovo ako neko place jer je povredjen a ja ne mogu da ga utesim,zbog daljine np,a prinudjen sam da ga slusam,verovatno placem sto sam nemocan da pomognem).
A da ono bas placem ne,imam neke svoje stavove u zivotu i cemu plakanje, nista tu plac ne moze da se promeni ,ako moze bolje to menjati nego plakati.


"There are 10 types of people. Those who understand binary and those who don't."
- Dalin Seivewright








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 50 | 2017-04-03 , 9:11 AM

Mislim ako je muskarac emotivan mene licno u dusu dira ali ako brate place uz neki film ili neke stvari gde je nama to normalno e tad mi ide na zivce :p
Da svi zaplacu verujem da da i zaista nisu ni oni od kamena svima nama dodje ona jedna situacija kad se srce cepa radi nekog ili necega a mozda i sebe.




Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Muske suze
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]