• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Sta ako se desi
Sta ako se desi






10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 1 | 2012-02-07 , 11:18 PM

Evo nesto zanimljivo

Možda stvarno ludo volite svog dragog, ali priznajte, povremeno kada naiđete na nekog slatkog momka pitate se kakav bi bio u krevetu. Bilo da se radi o poljupcu ili pravom seksu, teško je nositi se sa osećanjem krivice koje se javlja posle. Uz pomoć Cosmopolitan saveta lakše ćeš se izboriti sa posledicama svog neverstva, a sledeći put dobro razmisli pre nego što napraviš istu grešku.

Nemojte da se "izletite"
Majka vam je možda rekla da je uvek najbolje biti iskren, ali u ovom slučaju mnogi stručnjaci vam savetuju da ćutite. "Ako je to zaista bilo samo jedno jedino ‘skretanje’ nemojte da mu kažete. Iako biste se možda osećale bolje, njega bi to samo povredilo i uništilo bi poverenje koje postoji među vama.“ A ne govorite ni drugim ljudima o tome, jer tako povećavate šanse da on sazna.

Istražite svoje motive
Kada žena vara, čak i ako se to desilo samo jednom, obično u vezi postoji neki problem. Žene se često odaju prevari ako veza u seksualnom smislu stagnira ili ako se osećaju zanemareno, tvrde poznavaoci. Drugi muškarac joj pruža nešto što ne dobija od svog trenutnog dečka. Ako je u pitanju veza koju vredi spasavati, morate da rešite problem ili će se situacija dalje pogoršavati.

Upitajte se zašto ste to uradili, a zatim stavite do znanja svom dragom šta vam je potrebno. Ali. ipak nemojte da priznate. Naravno, možda se vaša ljubav već ugasila. Možda ste samo isuviši lenji ili uplašeni da biste se pozabavili problemom pa zato spavate sa drugim muškarcem pokušavajući da upropastite vašu vezu, čak i ako je to samo na podsvesnom nivou. Ali, učinite sebi uslugu (i svom dečku): "Presecite" stvar.

Šta ako on otkrije?
Čak i ako ste uklonili sve tragove, vaš dragi bi mogao da otkrije neverstvo. Ukoliko još uvek želite da budete sa njim, najbolje što možete da uradite jeste da mu kažete koliko žalite zbog toga, zakunete se da se to neće ponoviti i molite za oproštaj.

U tom trenutku još nije pravo vreme da ulazite u razloge zbog kojih ste to uradili. Sačekajte nekoliko nedelja pre nego što mu kažete šta vas tišti, kažu psiholozi. Potrebno mu je vreme da pređe preko prevare, a da pri tom ne bude suočen sa greškama koje je on pravio.

Konačno, neverstvo može ozbiljno da poljulja ego osobe koja je prevarena i zato morate da radite na popravljanju samopouzdanja svog momka. Bez obzira na sve, on će biti ljut i možda će mu trebati prostora. Ako je tako, ostavite ga da bude sam dok vam ne kaže da je sigurno oprostio.


Da li stvarno treba da se precuti?
Zar nije precutkivanje nesto sto kvari vezu?
Sta je sa poverenjem?
Da li je prakticno sa prevarom poverenje baceno u vodu?







  Leksi



2448
poruka na forumu
230 453



post # 2 | 2012-02-24 , 10:24 PM

Quote (Dusomoja)
Da li je prakticno sa prevarom poverenje baceno u vodu?

Ja sam cudna osoba.
Sve cu oprostiti, samo ne bih nikada paralelnu vezu, a pod tim smatram da je u braku sa mnom, i jos u vezi s nekom curom ili zenom.

A sve ostalo je podnosljivo. :) Samo naravno nikad nece biti isto. Poverenje se gradi, a kad ono padne u vodu, tesko je temelj udariti u vodi. :)


Ja ne patim od ludila, ja uzivam u njemu!








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 3 | 2012-09-13 , 8:24 PM

Quote (Dusomoja)
Da li je prakticno sa prevarom poverenje baceno u vodu?

Za mene to znaci bacanje u vodu i ne verujem da se ikad vise moze vratiti.
Sto se tice saveta naucnika mislim ovaj put nisu u pravu ili se ja ne uklapam u pricu
Istina je ako zena vara bla bla bla nesot fali i to nije uvek sex ali da se precuti ili da glumim da je sve ok e to nebi
mogla nikada
Nebi trebao niko da mi ocita bukvicu to bi ucinila sebi sama i verujem da bi s ekajala celi zivot ALI
samo u slucaju ako je tadasnji moj partner inace ok a ako je grozan i bezobrazan e onda se mozda nebi kajala










5153
poruka na forumu
3629 10080



post # 4 | 2014-02-02 , 6:57 PM

Quote Dusomoja ()
Možda stvarno ludo volite svog dragog, ali priznajte, povremeno kada naiđete na nekog slatkog momka pitate se kakav bi bio u krevetu

okac ovdje se pronadje ala samo tako

Quote Dusomoja ()
Da li je prakticno sa prevarom poverenje baceno u vodu?

a joj kako da to kazem ... vuk dlaku mijenja al cud nikad.
tako nekako ... pa mome da.. da sve je sa tom preverom izgubio ne samo povjerenje ...


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Sta ako se desi
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]