• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Kako zavesti muskarca prema horoskopu
Kako zavesti muskarca prema horoskopu






10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 1 | 2012-02-11 , 6:27 PM

Cure pogledajte pa procenite :D

http://fenserka.com/kako-ga-zavesti-prema-horoskopu/#axzz1m5Mt7hQw

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Kako ga zavesti: On voli rješavati probleme i sređivati stvari. Dajte mu da nešto radi i popravlja, uvijek će se vraćati po još. Može djelovati hladno i bezosjećajno, ali zapravo se cijelo vrijeme pita i analizira kako se osjećati, kakve probleme imate i kako on to može popraviti. Može se desiti da vam postavi standarde kako bi se trebali ponašati. Saznajte koji su to i prilagodite se. Mogao bi isprovocirati i svađu da provjeri što osjećate ukoliko nije siguran u vaše osjećaje prema njemu. Voli ulogu “tatice” pa mu dajte do znanja da računate na njega i da ga trebate. Ima jak osjećaj za pravdu, pa igrajte na tu kartu kad želite “zaraditi” koji bod više ili postići da napravi nešto što ipak ne želi.

Nemoj nikad: Nemojte ga ljutiti jer će okrenuti leđa i biti izvan dosega dok se ne ohladi. Nemojte forsirati diskusiju kad vidite da razmišlja. Dajte mu malo prostora da sam smisli.

Najbolje se slaže sa: Bik, Rak, Jarac, Ribe, Djevica
Sukobljuje se sa: Škorpija, Vodolija, Lav, Ovan
Neutralno: Blizanci, Vaga, Strijelac
Eto mi odgovora :D







  Leksi



2448
poruka na forumu
230 453



post # 2 | 2012-02-12 , 7:44 PM

Dusomoja, bezi od Devica.
Nazad su Device, napred Strelcevi.
To ti je smrtonosna kombinacija. :)


Ja ne patim od ludila, ja uzivam u njemu!





  Impi



2339
poruka na forumu
2336 14126



post # 3 | 2012-02-12 , 8:03 PM

Leksi, rrrrrrrrrrr sto neka me isproba xaxaxaxaxaxaxx :p :p :p








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 4 | 2012-02-12 , 10:34 PM

Quote (Leksi)
Dusomoja, bezi od Devica.
Nazad su Device, napred Strelcevi.
To ti je smrtonosna kombinacija.

A tako znaci Leksi pa kako da mi pre to nisi rekla a :D znaci strelac IN :D

Quote (Vladi)
Leksi, rrrrrrrrrrr sto neka me isproba xaxaxaxaxaxaxx

Ti pssssst :p










2602
poruka na forumu
1597 7677



post # 5 | 2013-06-09 , 6:50 PM

OVAN (22.03. – 20.04.)

Kako ga zavesti: On je topao i brižan. Zavedi ga nježno i biće u stanju skinuti zvijezde s neba za tebe. Suosjećajan je i odan, saslušaće te i pokušati pomoći. Pronađi nešto oko čega ti može pomoći, biće oduševljen. Ponekad je sklon predrasudama i skače sa zaključcima, te radi stvari bez razmišljanja o posljedicama. Ali i to je dio njegovog šarma. Osvojićeš ga ako ga koji put svojom diplomatijom spasiš od posljedica njegovih djela ili nedjela. On je ljubomoran tip muškarca pa bi bilo bolje da se čuvaš od prebliskih odnosa sa suprotnim polom. Voli imati kontrolu i sve konce u rukama. Želi nekoga koga će moći oblikovati prema svojim željama, pa budi spremna na kompromise.

Nemoj nikad: Nikad ga nemoj kritikovati pred drugima. Nemoj mu davati savjete kako da nešto napravi, ukoliko to on sam ne traži od tebe. Nemoj se ponašati posesivno ili kontrolirajuće, zapamti, on je taj koji drži sve pod kontrolom. Iskoristi svoj ženski šarm i maznost kako bi dobila ono što želiš. Nemoj igrati igrice, on voli prirodnost. Neka bude po njegovom i udovoljiće svemu što ti srce poželi.
Najbolje se slaže sa: Lav, Strijelac, Bik, Vodolijak
Sukobljuje se sa: Blizanci, Škorpija, Rak, Ribe
Neutralno: Ovan, Djevica, Vaga, Jarac

kako god okrenem neidemo skupa :D


НИЈЕ ВАЖНО КАКВА СИЛА НАС НАПАДА,НЕГО КОЛИКУ СВЕТИЊУ БРАНИМО!!!








869
poruka na forumu
1519 5936



post # 6 | 2013-06-10 , 9:47 AM

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.) Kako ga zavesti: On je tajanstven i zatajan. Voli držati stvari za sebe, a vama otkriti tek pokoji djelić povremeno. Ima posebnu sposobnost da vam pročita misli, pa se naviknite da vas čita kao otvorenu knjigu. Jako je strastven u svemu što radi, pa tako i u seksu. Ako ste hladni i nezainteresovani, nećete dugo trajati zajedno. Voli držati prodike i lekcije. Nemojte mu proturječiti već spretno promjenite temu. Ima hipnotičku sposobnost i žene se jednostavno lijepe za njega. Pokušavajte ne pokazivati ljubomoru. On je dominantan muškarac i ima sposobnost prenijeti svoju volju na druge. Na taj način uvijek možete znati šta želi. Udovoljavajte svim njegovim stinim prohtjevima jer time skupljate bodove da vam udovolji kod nečeg što je vama važno. Saosjećajan je i obziran prema onima do kojih mu je stalo. Pokažite da cijenite njegovu pozornost.

Nemoj nikad: Ne lažite i ne skrivajte stvari od njega. Izbjegavajte lažna izvinjenja kad želi pažnju i pozornost od vas. Ako mu vi ne date šta želi, naći će to negdje drugdje. Ne provocirajte ga jer može gadno ubosti. Baš kao prava škorpija. Najbolje se slaže sa: Rak, Ribe, Blizanci, Strijelac, Jarac Sukobljuje se sa: Ovan, Bik, Lav, Djevica, Vaga Neutralno: Škorpija, Vodolija

Imam vatrenog muskarca :D


Vodite ljubav, a ne rat. A možete i oba, venčajte se


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Kako zavesti muskarca prema horoskopu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]