Page 1 of 11
Forum » Opste diskusije » Igre » Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition


295
poruka na forumu
524 2467post # 1 | 2014-02-08 , 0:17 AMProšlo je gotovo tri godine od izlaska Dragon Age 2 igre koju su mnogi igrači ocenili vrlo loše. No budući da je prvi deo bio sveopšte prihvaćen, BioWare-u se daje još jedna šansa i svi ljubitelji RPG naslova čekaju izlazak trećeg dela, Dragon Age: Inquisition u prodaji.
Mark Darrah, producent BioWare-a je na svom blogu napisao status vezan uz razvoj spomenute igre koja je, prema njegovim rečima, daleko dogurala od onoga što je firma prikazala na PAX Primeu u avgustu prošle godine.
Glavni lik u Dragon Age: Inquisitionu neće imati unapred definisanu rasu kako je to bio slučaj u prethodnom delu, već nam se vraća odabir istih po uzoru na Dragon Age: Origins.
Osim odabira rasa vraća nam se i potpuna kontrola nad opremom, tačnije rečeno oklopima koji više neće dolaziti samo kao setovi već ćemo moći kombinovati individualne delove istih. A da ne bi ispalo kako Inquisition samo vraća ono što je već bilo prisutno u Originsu, najavljena je i nova funkcija – mogućnost jahanja. U kratkom videu možemo videti kako lik jaše na konju, no ne treba prerano zaključiti da ćemo u igri moći jahati samo konje. Naravno, nadamo se da ćemo jahati i zmajeve.Na BioWare blogu je osvanuo post koji detaljno opisuje modele likova u ovoj dugo-očekivanoj igri i nastavku popularne franšize. Kao glavnog predstavnika, BioWare su iskoristili jednog od glavnih likova iz prvog dela, vešticu Morrigan, atipično obučenu u balskoj haljini.
Ono što još znamo o Morrigan je da se neće pojaviti kao član družine u trećem delu igre, ali i dalje će imati bitnu ulogu u priči. Dragon Age: Inquisition će izaći na jesen ove godine, na maltene svim igračkim platformama.I'm dead. Wanna hook up?
745
poruka na forumu
67 157post # 2 | 2014-04-06 , 3:52 PM

Origins je bila izuzetno dobra ali ne i remek-djelo. Dvojka isuviše sterilna. Inkvizicija mnogo obećava i viđećemo šta će se zbiti, meščini u 'sektembru' B)
Forum » Opste diskusije » Igre » Dragon Age: Inquisition
Page 1 of 11
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]