• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Igre » Awakening of Heroes (Domaca MOBA Igra)
Awakening of Heroes






60
poruka na forumu
16 201



post # 1 | 2015-01-04 , 10:06 PM

COFA Games studio iz Beograda koji je zaslužan za ovu igru, pored trejlera, objavio je i da će se u igri uskoro naći i novi heroji među kojima je i živopisni deda u paklenim kolicima. Igrica je trenutno u alfa fazi testiranja, a svi koji to žele mogu se registrovati za dobijanje alfa ključa



Beogradski COFA Games studio objavio je premijerni trejler za Awakening of Heroes koji prikazuje heroje u akciji i detalje iz igre koja se još uvek nalazi u ranoj fazi razvoja. Alfa testiranja prve domaće MOBA igre, koja su počela 8. maja, obaviće se u nekoliko etapa i uključiće više grupa igrača.

Ukoliko ste zainteresovani da budete među prvima koji će isprobati heroje i njihove moći u uzbudljivoj borbi, možete da se registrujete na web sajtu igre Nažalost, zbog velikog interesovanja, samo deo prijavljenih igrača dobiće alfa ključ.

Kako najavljuju iz COFA Games-a, novi heroji će se uskoro priključiti već dobro poznatim AoH likovima – bakici, hipsteru, mesaru, odžačarki i dečaku lutalici. Prvi na redu jeste živopisni deda u paklenim kolicima koji će biti pravo osveženje u igri. Deka je inspirisan predlozima fanova koji su pristigli na Facebook stranu igre, u okviru takmičenja u kome su sami igrači mogli da predlože ideje za novog heroja.



Da podsetimo, Awakening of Heroes jeste brauzer igra, integrisana sa Facebook-om, a u pripremi su i “stand alone” , tablet verzije i uskoro dolazi na steam . Igra će biti besplatna i moći će da se igra na bilo kom mestu sa internet konekcijom, u bilo kom vremenu. Za razliku od većine MOBA igara, AoH bi trebalo da bude lakši za učenje, a same partije dinamičnije i kraće.

Pored toga, Awakening of Heroes je integrisan sa Oculus Riftom

Trejler za Awakening of Heroes :D




Forum » Opste diskusije » Igre » Awakening of Heroes (Domaca MOBA Igra)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]