Forum » Razonoda » Upoznavanje » Horoskopski znak
Horoskopski znak






78
poruka na forumu
8 11



post # 1 | 2012-02-16 , 6:10 PM

Napisite sta ste u horoskopu i neku karakteristiku svog znaka. :p








2137
poruka na forumu
904 4467



post # 2 | 2012-02-16 , 7:10 PM

Rak - Vaša najpozitivnija osobina je to što umete da razumete druge. U celini, vi ste divna i osećajna osoba - osoba koja nikada ne bi nekoga namerno povredila. A ako se to i desi, onda iskreno patite. Svejedno, skoro uvek ste veoma nežni i ljubazni. Drugima dajete ono što možete. Ne podnosite da vidite druge kako pate i učinićete sve što je u vašoj moći da pomognete drugima.Vi niste osoba koja baš sa oduševljenjem prima nove prilike, tačnije vi se gnušate promena, ali ste u konkretnom životu, i te kako pametni, brzi i promišljeni i odlično pripremljeni da zgrabite svaku dobru priliku i da još bolje baratate novcem. Kao ohrabrenje - Rokfeler je isto rođen u vašem znaku. Rubin je srećan kamen za rođene u ovom znaku. To je svetlucav dragi kamen koji varira od ružičaste do tamnocrvene boje. Simbol je slobode, dostojanstva i čarobne snage, Pored toga što je zaštitnik ljubavi i slobode, on daje snagu povratka izgubljene ljubavi. Ponekad nemate snage da se suočite sa životom. To je za vas suviše. Možete da budete stidljivi i neodlučni, naročito kad vam stvari krenu nizbrdo. Kad nesreća stigne, najčešće dižete ruke od svega i nemoćno i tragično kažete: "Biće šta će biti." Suviše ste osetljivi, naročito kada osetite nepravdu na sebi, tada se povlačite u svoju ljušturu, gde tužno u osamljenosti lečite svoje zamišljene rane. Rak može da zaplače kad i najmanja sitnica nije u redu. Vi ste skupljač uvreda. Imate sjajnu memoriju kao zlopamtilo, naročito ako ste nekada povređeni.


♥ ♥ ♥Pravog muškarca, s' kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, kako vas grli - ni prečvrsto da ostanete bez daha, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako kako treba, da znate čiji ste.."
Dj.B. ♥ ♥ ♥

♥ Ljubav je jedina stvar na svetu koja se umnožava samo onda kada se deli ! ♥








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 3 | 2012-02-16 , 9:36 PM

Pozitivne osobine škorpije
Uvek znate tačno šta hoćete u životu. Vi ste određena osoba koja kroz sve gleda do samog dna. Veoma ste iskreni, ali često kažete i ono što ne bi želeli, međutim, nikada ne kažete ono što ne mislite, jer kad vam je do nečega stalo znate da budete veoma direktni. S obzirom da ste odvažna i hrabra osoba, ničega se ne klonite, a najmanje teškog posla i teškoća što vas ne može uplašiti jer imate veoma jaku volju. Iako spolja ponekad izgledate kao veoma surova i kruta osoba, iznutra ste, u stvari, veoma nežni i pažljivi. Veoma volite da se brinete o drugima, verujući i tražeći iskrenost u svim odnosima i pružajući dugotrajna i duboka osećanja. Ne odstupate od svojih principa, ma šta da se desi. Zbog mnogih dobrih osobina moete i sami da budete veoma srećni, ali i da usrećite ljude oko sebe. Vi ste konstruktivna osoba, razumna, neustrašiva i pozitivna ličnost koja obožava da pobeđuje, jer izazov bilo koje vrste iznosi iz vas ono najbolje što imate. Vi imate velike šanse da dobijete novac kroz nasledstvo. No, ovi dobici mogu često biti rastureni pre nego što i stignu do vas, ali vi, koji ste po prirodi čuvaran, i veoma osetljiv u pitanju novca, uopšte, ipak imate šanse da to nasledstvo stigne do vas. Topaz je poludragi kamen koji može biti žute, bele, ružičaste ili neke druge boje. Zaštitnik je ljubavi, lojalnosti i uspeha na poslu. U srednjem veku, topaz je najčešće bio optočen zlatom, nosio se oko vrata, jer se verovalo da štiti od začaranosti, nesanice, povreda grla i ždrela. Na Istoku se verovalo da je pomoću topaza moguće primiti astralne poruke.

Negativne osobine škorpije
Kao ličnost znate da budete i preosetljivi! Često možete da vidite nepravdu tamo gde je nema i tada ste nemilosrdni. Volite da se svađate i da isterujete mak na konac. Skloni ste sadizmu i veliko ste zlopamtilo. Možete da budete veoma ponosni, ali i nesnosni zbog svoje arogancije. Možete ponekad da budete neverovatno netaktični, i kad se razljutite, onda ste zaista bez milosti. Tvrdoglavi ste, a od sopstvenih principa pravite zakone svete. Užasno ste osvetoljubivi i imate nepredvidljiv karakter. U seksu možete da budete nasilni i nastrani.










314
poruka na forumu
33 42



post # 4 | 2012-02-16 , 10:11 PM

DEVICA - žena

(23.8. - 22.9.)

Karakter

Devica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširana, plemenita, požrtvovana, spretana, Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Device nećete nikada čuti nešto neumesno, ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu. Ona brine o sitnim stvarima,vrlo je saosećajna prema bolesnima, starima,bolećiva je i vrlo odgovorana prema deci, u stanju je da se interesuje za njihove interese, da se odrekne mnogo čega da bi ona bila srećna. Potiskuje emocije i sklona je da pati od raznih strahova u vezi sa zdravljem. Devica je u ljubavi nenametljiva, očekuje da je uvek drugi primete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je da istrpi uvrede, pleni otmenošću, uzdržanošću, Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje,bar u početku, ili se trudi da ostavi takav utisak. Ume rafinirano da se nametne, da pogodi želje osobe koja joj se dopada.

da








421
poruka na forumu
65 124



post # 5 | 2012-02-18 , 12:21 PM

Lav
Pozitivne osobine: glasno rice i jak je.
Negativne osobine: Mnogo spava i retko se zenkama pridruzuje u lovu. jbt
Ozbiljno, to sto oni pisu o lavu, cista glupost. Osoba sam koja cvrsto stoji na zemlju. Uvek optimista, nikad ali bas nikad pesimista. Gledam da izvucem najbolje od svega. Kada volim, trudim se da se partnerka oseca kao kraljica. Ispunjava me pomaganje nemocnim osobama kao i zivotinjama. Priznajem svoje greske i iskren sam. Ne umem da lazem. Nikako ali nikako ne volim nepravdu.
Mane: pa mozda sam u nekim stvarima perfekcionista, ponekad ocekujem od drugih vise nego sto bi trebalo, retko ali desava mi se da me bes savlada ali mora postojati bas jak razlog da bi se to desilo.


Poruku je menjao/la Deluxe - Subota, 2012-02-18, 12:33 PM








1641
poruka na forumu
171 425



post # 6 | 2012-02-18 , 11:46 PM

Devica muskarac





  Xena



588
poruka na forumu
44 119



post # 7 | 2012-03-05 , 5:56 PM

Strelac - zadnji vatreni znak i poseduje vlastiti pogon. Neprestano se krece prema sledecem horizontu. To znaci da se u jednom periodu zivota krece i premesta iz mesta u mesto, a kasnije se krece kroz neprekidno ucenje o svemu o cemu se na svetu moze uciti. To ne znaci da je on dosadni stari fosil sa knjigama; njegova kuca je prepuna optimizma i dobre srece. Delovi tela na koje se ovaj znak odnosi jesu bedra, bokovi i jetra.

Ovisno o unetoj hrani, bedra i bokovi obicno su najveci prostori udova i Strijelcu pomazu u kretanju. Jetra je najveci telesnii organ. Ovaj znak voli velicinu i sve sto radi, radi u velikom stilu. Voli slobodu, entuzijasta je i duhovit. Sportski tip, ima ogromnu energiju i jak libido. Voli putovanja, filozofiju, obrazovanje. Prati ga sreca. Uobrazen, snob, ali gotovo uvek na strani zakona.





  Ida



91
poruka na forumu
1 0



post # 8 | 2012-03-05 , 7:08 PM

Vodolija


Vece ne mirise na rakove i skoljke. Mesec je bleda fleka boje cimeta. Uzimas cipele za setanje kroz snove, ulica voli ritam tvojih koraka. vetar se provlaci kroz nepoznate reci, asfalt se miluje sa tvojim stiklama.





  Maree



169
poruka na forumu
14 35



post # 9 | 2012-03-05 , 7:20 PM

Rak
Anchy88 je vec rekla za njega :P


Pametan covek moze da se razocara samo u sebe.
Da je zivot lep nebi se rodili placuci.
Ja sam lepak za lepotice, tema za hejtere (:





  Sanja



968
poruka na forumu
333 2389



post # 10 | 2012-04-25 , 1:37 PM

Ribe :)

Pozitivne osobine Riba
Lako može da razumete probleme drugih ljudi, jer ste, pre svega, saosećajna priroda. Gde god da se nalazite, trudićete se da pomognete bilo kom u nevolji. Ne kritikujete druge za učinjene greške, jer naprosto umete da prihvatite ljude onakvi kakvi su. Vi ste dragocena osoba, odana prijateljima. Plemenite i blage naravi vi pre svega volite mir. Uvek ste zainteresovani za pomoć ljudima koji su krenuli pogrešnim putem. Imate ogromnu intuiciju i reklo bi se da je dolično upotrebljavate, kao i to da imate jaku perceptivnu moć i vrlo suptilnu psihu. Vi ste veliki idealista, i ceo vam se život svodi na traženje i popravljanje sveta, u kome bi se moglo i bolje živeti i bolje voleti. Verujete da će ljudi uvek pomagati jedni drugima što je za vas nešto najprirodnije. Vi ste osoba za koju je najprirodnija stvar da deli svoja dobra sa drugima. Vi stičete novac sugestijom. Ovo nije baš čist štos, jer ste vi najpsihičkiji znak Zodijaka. Na kosmičkom nivou, za vas se može reći da ste najintuitivniji od svih znakova u Zodijaku. Kaže se da vi možete samo da zamislite šta želite i da će vam se to i ostvariti, a da pritom uopšte niste otvorili usta. A vaše želje su razne, i pre svega obožavate luksuz, uživanje do krajnosti, i najžešće računate na svoje talente koji su obično nadljudski. Često u vašoj prirodi ima veliki parazitski deo. S druge strane, možete biti i tip koji se može nazvati staromodnim mučenikom. Ni novac ni materijalni uslovi ipak ne mogu vas sprečiti da se i dušom i telom predate ljudskoj vrsti. Vi živite da bi služili i da bi se predavali nečemu, a da je to ipak tako, svedoče i brojni isposnici iz istorije koji su se zavetovali ideji. Skoro svi mučenici su bili vašeg znaka. Ribama kao vodenom znaku, odgovara Akvamarin. Ovaj sjajni dragi kamen ime je dobio od dve latinske reči, voda i more, jer njegova plavo-zelena boja podseća na boju mora. Veruje se da akvamarin donosi harmoniju i sreću u braku, pa je zato on dobar izbor za verenički prsten.

Negativne osobine Riba
Ponekad ste skloni depresiji, i možete da izgledate tužno i napušteno. Često verujete da ste ne svojom krivicom predodređeni za lošiji život nego što zašlužujete. Imate utisak da je svet jedno gladno i okrutno mesto. Tražite sklonište kod drugih ljudi, i tada ste vrlo slabi, meki i gotovo infantilni. Lako se obeshrabrujete kad vam nešto ne polazi za rukom, i skloni ste da se potpuno osamite i da tako razmišljate o svojoj zloj sudbini.


"Ne budi nesrecan što u ovome svetu niko ne zna za tebe. Zašto,misliš da si toliko važan da bi te trebali poznavati? Kada budeš zaista tako važan, a da i ne misliš o tome, oni će znati za tebe.








478
poruka na forumu
107 311



post # 11 | 2012-04-30 , 6:45 PM

Vaga
Dobre osobine: otvorena,diplomata,pravedna,romanticna,oprezna.
Negativne osobine: vjecita neodlucnost, no to je samo zato jer zelim sve dobro sagledati sa svih strana i izvagati.Ne brzam s odlukama.
Ali jednom kad donesem odluku onda je to konacno. Samo trebam malo vremena :D


https://www.youtube.com/watch?v=mNL6XTS8AZo








3268
poruka na forumu
448 1828



post # 12 | 2012-05-02 , 10:21 PM

RAK, osobine su kod Anchy88 da ;)


Ima ta jedna vrsta nedostajanja, po meni najgora, kada dvoje ljudi sjede jedno pored drugog i nedostaje im ono što više nisu...
Nekada sam anđeo, nekada demon... ali sam uvijek 100% žena...
Nikada nemoj odustati dok ne daš sve od sebe. Bolje je pokušati i ne dobiti ništa, nego ne pokušati i uvijek se pitati šta bi bilo da si pokušao...








2602
poruka na forumu
1597 7677



post # 13 | 2012-05-03 , 3:12 PM

ribe Sanja je napisala osobine i postedila me depresije


НИЈЕ ВАЖНО КАКВА СИЛА НАС НАПАДА,НЕГО КОЛИКУ СВЕТИЊУ БРАНИМО!!!





  sweet



370
poruka na forumu
46 164



post # 14 | 2012-09-11 , 7:01 PM

Vaga
Dobre osobine: otvorena,diplomata,pravedna,romanticna,oprezna.
Negativne osobine: vjecita neodlucnost, no to je samo zato jer zelim sve dobro sagledati sa svih strana i izvagati.Ne brzam s odlukama.
Ali jednom kad donesem odluku onda je to konacno. Samo trebam malo vremena


<3 Čudna sam čudnima. Luda sam ludima. Dobra sam dobrima. Loša sam lošima. Ionako ne marim, svako vidi ono što ima u sebi. <3








262
poruka na forumu
12 70



post # 15 | 2013-01-19 , 10:43 PM

Blizanac - uvek pozitivan i sa puuunoo humora xD


"You once told me that calling me satan was an isult to satan"
-Damon Salvatore


Forum » Razonoda » Upoznavanje » Horoskopski znak
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]