• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Zdravlje i Moda » Modni Horoskop
Modni Horoskop






10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 1 | 2013-01-13 , 3:54 PM



Ovan (21. mart - 20. april

Ako se povede priča o modi i stilu odevanja rekli bismo da je predvodnik u čitavom Zodijaku osoba rođena u znaku Ovna ili ona dama koja ovaj znak ima naglašen u svom natalu kroz podznak ili Veneru. Ovde je reč o trendseterkama. Žene koje su u stanju da postavljaju modne trendove (Viktorija Bekam (Victoria Beckham)) i svakako budu u prvom planu kako god bile obučene i gde god se pojavile. Često žene iz našeg svakodnevnog života koje nose u sebi energiju znaka Ovna budu prepoznatljive upravo po svom dobrom ukusu, uvek u trendu, hrabro nose sve ono što se tek pojavilo na tržištu i tako ruše barijere i oslobađaju ostatak Zodijaka da slobodno ponesu upravo to što je sada najmodernije.

One su savremene žene, besprekorno sigurne u sebe koje će i u nekoj potpuno “muškobanjastoj” kombinaciji dobro izgledati. Savršene za njih su pantalone (ili suknja) sa visokim strukom, košulja koja je usklađena sa pantalonama, pa čak i najjednostavnija bela, vrtoglave potpetice i moderna kožna tašna. Sve ovo biće dovoljno da žena Ovan bude u prvom planu, vrlo seksepilna i da sija kao kakva zvezda sa crvenog tepiha.

Ovnice vole da privuku pažnju okoline, volimo crveni ruž baš na njihovim usnama, a one ga obožavaju. Generalno, njihov zaštitni znak jeste crvena boja, vole i crnu boju, a lepo im pristaje i ljubičasta. Ako ove dame obuku haljinu verujem da ona mora da bude makar od prijatnog materijala i da liči na uniformu ili jednostavnog kroja, da prati liniju tela, skroz uska do malo ispod kolena.

Added (2013-01-13, 1:23 PM)
---------------------------------------------


Bik (20. april - 20. maj

Žena Bik je najveći hedonista Zodijaka, pa u skladu sa tim možemo slobodno da se poslužimo primerom Odsri Hepbern (Audrey Hepburn). Sasvim je dovoljno da se i sam podznak nađe u znaku Bika ili da se Venera udobno smesti u ovaj znak kako bi ove žene predstavljale ikonu hedonizma.

Više nego ijedan znak umeju da uživaju, kako u estetskom izrazu kroz odevanje, isto tako kroz neka druga uživanja, kao što je hrana, pa često ove devojke ali i žene imaju problema sa kojim kilogramom viška. Međutim, poseduju veštinu da sa lakoćom prikriju svoju nesavršenosti, i da na kraju izgledaju ni manje ni više nego zgodno sa svim atributima koji zapravo i treba da krase jednu ženu.

Žene Bikovi su prirodno okrenute udobnosti i komforu, a one najtipičnije predstavnice znaka svakako vole da maksimalno otvoreno pristupaju svim ovozemaljskim zadovoljstvima gde neizostavno imamo veliku potrebu za kupovinom pre svega najskuplje, najkvalitetnije dizajnerske odeće. Ako nisu u mogućnosti za tako nešto, jer megalomansko pristupanje šopingu zna vrlo često da bude opomenuto stanjem na računu pa moraju da se zaustave, sklone su da kupuju i u buticima jeftinije robe, samo neka se šopinguje. Svesne toga da svakako vole da preteruju, posebno u kupovini, nije retkost da je bogatstvo ovim damama nešto što je preko potrebno, ali ne kao satusni simbol već kao mogućnost ostvarenja svih svojih hedonističkih želja. Bik, više nego biilo koji drugi znak, gomila odeću u ormanu. Verovatno ima nešto sa čega još uvek nije skinuta etiketa.

Svakako lepe, elegantne haljine neizostavni su komadi garderobe kod tipičnih predstavnica ovog znaka u kojima će njihove obline (često krupne žene, ali skladne kao što je Penelope Kruz (Penelope Cruz)) dolaziti do izražaja. A koliko pažljivo biraju dizajn neke haljine, toliko pažljivo biraju i materijal, ne samo zbog udobnosti, već zbog urođene navike da biraju samo kvalitetno i prilično skupo – pravu svilu, baršun ili vunu.

Ovo su žene koje imaju prirodan osećaj za estetiku, potpuno čulne i mnogo puta spremne da samostalno odaberu ono što one misle da je moderno, ono što one vole, ne prateći slepo modne trendove. Detalji kao što su marame, lančići, ogrlice, neizostavni su deo u oblačenju, naročito ukoliko se odabere neki klasičan komad garderobe – jer Bikovi jesu simbol nakita. Boje koje će Bikovima najlepše pristajati jesu sve smeđe i pastelne nijasne, ali i ružičasta, svetloplava i svetlozelena.

Added (2013-01-13, 1:35 PM)
---------------------------------------------

Blizanci (21. maj - 20. jun

Blizanci su majstori tranformacije kada je u pitanju oblačenje i uopšte modni stil. One su sposobne da jednog momenta budu elegantne dame, a već drugog da nas iznenade svojim izgledom u sportskoj garderobi. Takođe umeju veoma dobro da iznesu strogo poslovnu garderobu i da u svakoj od tih kombinacija izgledaju kao da je baš to i jedino njihov stil oblačenja. Možda je upravo zbog toga mnogo top modela i manekenki rođeno u ovom šarmantnom znaku (Adrijana Lima (Adriana Lima), Hajdi Klum (Heidi Klum)).

Njihova moć transformacije je neverovatna i one su jedne od onih žena kojima baš zbog toga uvek nešto fali, jer naprosto vole sve stilove, vole promene, vole da menjaju fizički izgled s vremena na vreme pa u tom smislu i da imaju garderobu za sve moguće prilike.

Sklone su prilično impulsivnim kupovinama o čemu treba voditi računa. Ove žene imaju urođenu gracioznost u svakom pokretu, a često ne opterećujući se kombinacijom koju imaju na sebi, deluju drugima kao da su provele tri dana pred ogledalom. Ljupke i nasmejane, često brbljive naprosto plene u svim svojim pričama te koriste gestikulaciju ruku koje su besprekorno negovane, često pogodne za neku reklamnu kampanju nakita. Upravo zbog toga ove žene i vole da nose prstenje, odnosno veće, upadljive komade nakita kao modni dodatak, ali i rukavice naročito modernog dizajna sa nekim nitnicama, kožne, te rokerske – nije ni važno koje tačno… Sve zavisi od ukusa i trenda.

Narukvice i satovi su njihov zaštitni znak, pa bi ih takav jedan dobar komad nakita potpuno zadovoljio. Međutim, Blizanci zbog pregršt sitnica koje često nose sa sobom, od mobilnog telefona koji pažljivo biraju kao kakav odevni predmet, preko novčanika i pune kozmetičke torbice – slabi su na torbe, često veće, od kojih se gotovo ne odvajaju bilo da idu na posao, ili u izlazak, torba je gotovo uvek uz njih kao večiti pratilac. Kako se menjaju tendovi i žena Blizanac će svakako zameniti svoju torbu (stotu po redu) ipak nekom novijom, lepšom, modernijom iako su čvrsto obećale da su konačno kupile dovoljno. Blizanac će uvek izmisliti neki razlog da dopuni svoj plakar nekim novim zanimljivim komadom garderobe ili nekom novom bojom koju još uvek ne poseduje u svojoj garderobi. Blizanci su večita deca, što se često vidi iz priloženog, jer uglavnom izgledaju mnogo mlađe nego što to njihov datum i godina rođenja govore, pa, dame Blizanci, svaka čast, samo napred!



[color=red]Rak (22. jun - 22. jul


Sve one žene koje se pronalaze u horoskopskom znaku Rak, da li kroz znak ili podznak, ili preko postavke svoje natalne Venere u znaku Raka sasvim sigurno jesu romantične duše i večiti sanjari. Ukoliko te svoje osobine uspeju da ispolje pre svega preko stila odevanja rekla bih da je ženstvenost u stilu pedesetih prva asocijacija za tipičnije predstavnike znaka – motivi cveća, sa prizvukom retro looka sa ponekim romantičnim komadom garderobe, nakitom i stavljanje u prvi plan baš tog odevnog predmeta.

Boje koje će Račicama najbolje pristajati jesu srebrnobela, srebrnosiva, svetloplava, ali i čisto bela boja. Te boje ih čine još nežnijim, a kako je Mesec njihov vladar prolazeći iz dana u dan kroz različite horoskopske znake, utiče na promenu raspoloženja Račica, pa se menja i njihov ukus, odnosno ono što žele da oblače, kupuju, pa i one ponekad, baš kao i Blizanaci, umeju da variraju od prilično elegantnog stila do neke sportske varijante (Žizel Bundšen (Gisele Bündchen)).

Međutim, imaju prilično postojan ukus prilikom izbora donjeg rublja koje je skoro uvek kavalitetno, finih materijala, a ponekad i prilično luksuzno u odnosu na njihovu odeću koja zna da bude i prilično konzervativna. Ipak kako je Rak simbol kuće, doma, porodice, najčešće se pripadnice ovog horoskopskog znaka osećaju najlepše u okviru svog doma, kuće, porodice, u trenerci, kućnim haljinama, pidžamama, te udobnim, romantičnim kućnim papučama što često mora da bude sa posebnom pažnjom izabrano.

Što se tiče nakita Račice vole srebro, eventualno lepe i jednostavne komade nakita od belog zlata, iako će nekada biti dovoljan dobar ručni sat, niska bisera i spremne su za neku priliku, svečanost. I na kraju, ipak, kada govorimo o aplikacijama na majicama, po kojima možete prepoznati ženu rođenu u ovom znaku, najčešće ćete uočiti likove devojčica, crtane junake, pa makar ove devojke odnosno žene imale popriličan broj godina one će nositi ovakve majice jer zapravo jesu u biti ostale – samo romantične devojčice.


Lav (22. jul - 22. avgust
Ako govorimo o kraljicama glamura, ženama kojima je i sasvim obična svakodnevica prostor gde mogu videti razlog i pronaći način kako bi stavile svoj stil odevanja u prvi plan i bile maksimalno sređene, posebnog držanja – sigurno govorimo o damama koje imaju znak ili podznak u Lavu ili im je Venera u znaku Lava. Garderoba koju ponosno nose ne mora biti raskošna i previše napadna. Ona može biti i sasvim jednostavna, poput džinsa, koji ipak malo mora biti iscepkan, sa nekim radom ili animal printom, kožnim dodatkom, i uz to jedna sasvim jednostavna majica, a cipele ipak sa vrtoglavim potpeticama, ali opet ništa specijalno…

Međutim ima nešto posebno u ovim ženama, otmeno. Imaju stav. Definitivno odišu sigurnošću, neodoljivom energijom, te kada vam se približavaju, a često raskošne kose, imate osećaj kao da dolazi kakva princeza, kraljica. Baš one uspevaju i u sasvim jednostavnim odevnim kombinacijama da budu primetne (Šarliz Teron (Charlize Theron)), iako su haljine pun pogodak i mogu izgledati sasvim veličanstveno u njima (Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) u nekoj od svojih kombinacija).

Na ovim ženama komadi nakita od žutog zlata ili “žuta” bižuterija posebno dolaze do izražaja, a sve ogrlice, minđuše, različiti broševi (sa mnoštvom kamenčića) na garderobi njihov su zaštitni znak. Svakako boje koje najviše pristaju ženama rođenim u znaku Lava jesu zlatnožuta (pošto je Sunce njihov vladar), ali i crna i crvena koju umeju savršeno da ponesu. Mnogo glumica je rođeno sa naglašenim znakom Lava na bilo koji način u svom horoskopu, jer ove žene umeju da odglume, sklone su teatralnosti, a ukoliko su samo “obični” ljudi, trude se da budu doterane, našminkane pre svega, baš kao da su na nekoj pozornici kojekakvoj. Lavovi su više nego ijedan drugi horoskopski znak opterećeni brendovima kao i time da sve ono što preferiraju u svojim odevnim kombinacijama uglavnom bude urađeno od strane njihovog omiljenog dizajnera (uvek samo jednog, eventualno dva kojeg najvše vole).

U ovim ženama živi uverenje da je lepa čak i onda kada majka priroda nije baš uredila tako, pa će pripadnice znaka Lava biti upravo jedne od onih žena za kojima se okrećete na ulici i pitate odakle joj sigurnost da ide baš tako uzdignute glave u tako smeloj kombinaciji, a pomalo neprikladnoj za “usred bela dana” a da nije pritom lepa (u haljini, sa prenaglašenim detaljima poput svetlucavog nakita, broševa, materijala sa životinjskim printom, veštačkim ili možda pravim krznom, kožom – pa sve to zajedno može biti ukombinovano tako da je na granici ukusa, odnosno kiča). U tim situacijama nema dileme, prepoznaje se koji je horoskopski znak u pitanju. Ona je jednostavno rečeno Lavica, sve joj tolerišem, jer ume to da nosi, a i može joj se!


Devica (22. avgust - 22. septembar

Nasuprot Lavicama, prilično odmerene Device i sve one dame sa naglašenim osobinama znaka Device, svakako mogu ostaviti utisak savršene dame, ali nekako kao da je uvek, ali gotovo uvek kod njih sve na svom mestu. Majstori reda, kako u okruženju u kojem žive, rade, tako i kada je u pitanju garderoba više obraćaju pažnju da svaki odabran komad odeće bude pre svega jednostavan, ali da im perfektno stoji i da sve bude sa ukusom i merom bez nekih velikih ekstrema.

Krasi ih klasičan stil odevanja, bez nekih preterano upadljivih odevnih predmeta. Pedantnost Devica se ogleda u svakom njihovom pokretu, te komadu garderobe koji nosi, a koji je verovatno besprekorno opeglan, čist (za njima će se nekada pre osećati miris sveže opranih stvari), a izgleda kao da je kupljen pre neki dan, te veoma očuvan, iako je možda u posedu dotične Device već koju zimu ili koje leto po redu. Devica ne mora da ima pun orman garderobe kojoj se ne zna namena (Bik), a kupljena je verovatno impulsivno (kao Blizanac). Naprotiv, Devica kupuje namenski, ciljano, i posebnu pažnju obraća na to koliko će i šta platiti i da li ono što želi opravdava cenu, pa su jedni od težih kupaca upravo ove osobe.

Device idu u šoping onda kada im je neophodno to za čime tragaju, a sa posebnom pažnjom biraju materijale, često one koji u sebi imaju u većem procentu pamuka, jer su uglavnom sve Device osetljive kože i zahtevaju poseban tretman kada su materijali u pitanju. Za ovim ženama ćemo se često okrenuti, iako i onda kada su najdoteranije imaju na sebi samo neki ležeran komad garderobe. One to znaju da ponesu baš kao da su u nekoj posebnoj toaleti, jer su same po sebi posebne (Bijonse (Beyonce Knowles), Kameron Dijaz (Cameron Diaz)). Njihovom svakodnevnom stilu je dovoljan bukvalno jedan mali detalj da začini potpuno običnu odevnu kombinaciju i da se osećaju kao kraljice.

Velike komade nakita kao i bižuteriju ove žene obično izbegavaju, a boje koje im lepo stoje jesu plava, siva, bela, čak i narandžasta i sve nežne boje, svetle uglavnom. S obzirom na to koliko vodi računa kako o ishrani, tako i o odevnim predmetima, možemo slobodno reći da je njihov moto “manje je više”, a ove osobe ćete prepoznati po prefinjenosti koja ih krasi, često gotovo manekenskoj figuri ili savršeno zategnutom telu (ako su krupnije), jer su perfekcionisti, odnosno izuzetno disciplinovani kada je u pitanju treniranje i vođenje računa o fizičkom izgledu uopšte. Ima li kraja perfekcionizmu naših dragih dama Devica?

Added (2013-01-13, 1:46 PM)
---------------------------------------------

Vaga (22. septembar - 21. oktobar

Jedan od najelegantnijih horoskopskih znakova, neprikosnovene dame koje onog momenta kada napuste vašu prostoriju ostavljaju za sobom oblak parfema i to na duže vreme da vas podseća na njih. Vage su izuzetno posvećene fizičkom izgledu, često perfekcionisti i svakako rado viđeni u krugovima visoke mode. Uvek u trendu, često modni stručnjaci jesu baš Vage ili modne muze i večita inspiracija (Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow)) modnog sveta baš zbog svoje posebnosti.

A iz kupovine obično dolaze sa više od jedne kese kako bi njihova ravnoteža bila na taj način zadovoljena, odnono dva tasa jedne Vage, a garderober jedne Vage biće bolje opremljen i uređen nego neki poznatog kreatora ili butika poznatog brenda.

Neke od predstavnica znaka Vage verujem da ćete često prepoznati po nespojivim kombinacijama, ali svakako umerenih boja, i odevnih predmeta, a da na njima to naprosto izgleda lepo, čak vrlo skladno, jer one često mogu baš to “nespojivo” da ponesu (nekako prva asocijacija jeste naša Bebi Dol). Lepršavi materijali su zaštini znak Vaga, male torbe sa mnoštvom detalja, perli, kamenčića, a pastelne boje će upotpuniti tu kombinaciju iako mogu smelo nositi nekada i jake boje koje na njima neće ostavljati utisak neumerenosti, čak naprotiv.

Ukoliko sretnete damu koja verujem ima neobičnu frizuru, čak i u svakodnevnim prilikama, te makar šnalu ili rajf sa cvetom u kosi, više boja na sebi koje se savršeno uklapaju, visoke potpetice i savršeno našminkano lice, verujem da je ta posebna dama naspram vas zapravo Vaga.


Škorpija (22. oktobar - 22. novembar

Žene Škorpije su najstrastveniji horoskospki znak, naročito po pitanju izbora garderobe po kojoj ćete tačno umeti da je prepoznate. Često ćete imati prilike da ove žene vidite u garderobi (naročito ako je u pitanju izlazak u grad ili neka svečanost uopšte) koja po malo podseća na neki komad veša, kao što su korseti. Sastavni deo njihove seksepilne prirode jeste konstantno zavođenje, a odeća upravo može biti glavni adut na tom putu.

Često će idealna atmosfera za njih biti veče, noć, gde mogu na sebe staviti jaku šminku, tkz. smoky eyes, a olovka za oči ili jaka, prilično tamna senka potpuno su nezaobilazni detalji. Škoprije preferiraju crnu i bordo garderobu, a za kožnim odevnim predmetima su naprosto lude. Pre svega kvalitetna i skupa kožna obuća sa visokim potpeticama, čizme najčešće, uske crne kožne pantalone i čipkana majica po mogućnosti providna kako bi se nazirao savršen satenski veš ispod – dobitna su kombinacija za ovaj horoskopski znak.

A ukoliko naiđu na ono što ih je potpuno oborilo s nogu, odlučno kupuju pa makar istovremeno više skupih komada garderobe bez razmišljanja i griže savesti ne razmiljajući o novom danu i da li će sutra imati novca za ono nešto što su isplanirale. Zavodnice, strastvene koliko u ljubavi, toliko i u kupovini vole garderobu koja u potpunosti oslikava takvu njihovu prirodu (Demi Mur (Demi Moore)).

Ako ugledate mladu damu na kojoj je svaki komad garderobe prilično pripijen, na kojoj se presijavaju kožni detalji, počev od dobre kožne obuće do prilično skupe kožne torbe, pomalo provokativnog poprsja (ukoliko nije ona će to lako udesiti da bude) prilično jako našminkanih očiju, a usana istaknutih bordo karminom, rekla bih da je to jedna neodoljiva Škorpionka, a vi?


Strelac (23. novembar - 21. decembar

Žene Strelčevi su večiti optimisti, slobodnog duha koji prilično dolazi do izražaja kada je u pitanju njihov stil oblačenja (Mila Jovović). Često ovim ženama neće biti važan trend i ono što je baš u datom momentu aktuelno u svetu mode. Oni se rukovode nekim sopstvenim stilom koji izgrađuju tek negde u kasnijim godinama, do kada mogu prilično lutati, a najproverenija kombinacija što se njih tiče jesu farmerke nekog poznatog brenda, udobna obuća kao što su patike, a savršene sunčane naočare za njih će biti dovoljan modni detalj.

Tipične prestavnice znaka Strelca su prilično jednostavne žene, koje ukoliko ne mogu da pronađu svoj stil kada je u pitanju elegantna garderoba i ono što njima od takve garderobe odgovara, pribegavaju nekim klasičnim, univerzalnim komadima koji mogu da prođu u različitim prilikama kao dobra kombinacija, baš kao što je kvalitetan džins, savršene cipelice sa ne baš visokim potpeticama, košulja prijatnog materijala, pre svega udobna, lepa kožna jakna i neki originalni šešir na glavi – a sve prilično, prilično skupo. Ne kupuju često, ali onda kada su spremne da odu u kupovinu ulaze samo u proverene, odnosno najbolje i najskuplje butike i samo i isključivo tu obraduju sebe.

Svakako za žene Strelčeve idealan izbor jesu bermude, šortsevi. I da se razumemo, ona nije stidljiva pa da zato ne nosi haljine, suknje, sasvim suprotno, ona je potpuno bez kompleksa i predrasuda. Međutim, obuću i odeću bira pre svega prema udobnosti kako bi onako avanturističkog duha mogla da bude non-stop u pokretu i na svim važnim dešavanjima, a verovatno primetnija svojom pojavom, svojim držanjem nego ostale dame u kojekakvim toaletama. Imate li neku takvu u svojoj blizini?

Blago vama, ako imate jer možete uživati u pojavi ove poptuno neopterećene dame, koja neće konstantno popravljati šminku, nameštati naramenice, kukati jer joj je tesna obuća i mučiti sebe ali i druge na taj način. Ona će napraviti dobru atmosferu oko sebe bilo gde da se nađe i u čemu god da je, i proglasićete je, a sasvim zasluženo, kraljicom večeri!

Added (2013-01-13, 1:54 PM)
---------------------------------------------


Jarac (22. decembar - 21. janua

Žene Jarčevi su u najmanju ruku avangarde, one imaju držanje kao kojekakve pripadnice elitnih slojeva društva (Kejt Midlton (Kate Middleton)), a garderoba je tu tek sporedna. Žene koje plene prirodnom lepotom oblače se klasičnije i jednostavno, a što se tiče boja, nikada ih nećete videti u nečem mnogo šarenom, jer njima je to simbol kiča, što posebno ne vole. Kada je nakit u pitanju tipične predstavnice ovog znaka ne vole da preteruju sa bilo kakvim detaljima.

Dovoljan je jedan kvalitetan, prilično upadljiv, nalik na muški – ručni sat kako bi se one osećale doterane kada je nakit u pitanju. Od tkanina koje preferiraju nikada nećete naići na poliester ili na nekvalitetne druge materijale. Koliko su ljubitelji prirode, životinja… utoliko će birati i kvalitetnu garderobu od prirodnih materijala.

Ovo su uglavnom vitke žene, koje što su starije imaju zavidniju figuru pa mogu da ponesu od dobro skrojenih odela, pantalona koje se sužavaju, do skunji sa dubokim prorezima, ali vole i haljine, a u tom slučaju može biti neka lepršava varijanta u smeđoj boji, sivoj ili crnoj. Ono što je obično posebno lepo na ovim ženama jesu noge koje treba da ističu i koje posebno krase njihovu figuru, a među manekenkama ima mnogo pripadnica ovog horoskopskog znaka kao što je Kejt Mos (Kate Moss),prepoznatljive po svom prilično ležernom stilu, a opet uvek uspevaju da izgledaju doterano.

Jarčevi su najbolji kada treba prihvatiti (najčešće zbog posla) određni kodeks oblačenja, jer je to njima nešto najnormalnije, ma koliko takav način oblačenja bio suprotan komadima garderobe koje nose privatno.



Vodolija (21. januar - 20. februar

Vodolije, divne Vodolije! E ovo su žene koje često mogu biti inspiracija dizajnerima za novu kolekciju za narednu godinu. Ovo su žene koje se ne oblače po poslednjoj modi, koje ne prate slepo modne tendove, jer moda kao da kaska za njima.

One će obući nespojivo, trenerku i cipele, elegantnu obuću i debele čarape itd, te će se svi zaprepastiti isprva i gledati u njih kao da nisu sa ove planete, dok će već sutra svi nekako slediti diktate baš ovih dama. Vizionari koji umeju da osete šta je to što može biti aktuelno u nekom narednom periodu, pa su tipične predstavnice znaka Vodolije odlične kao modni savetnici o tome šta može biti u trendu u bliskoj budućnosti.

Koliko vole brendirane stvari, toliko nemaju problem sa tim da kupuju u vintage trgovinama, na buvljaku… jer one ne strepe da će na njima to izgledati jefitno, one tačno znaju šta žele i kako da to ukombinuju, a kada to isto obuku na sebe, izgledaće kao da su upravo stigle iz Njujorka ili pak Milana!

Mnogo boja, asimetričnih linija na jednoj dami, nespojivi materijali, ali obavezno uredna, sveže isfenirana kosa (Dženifer Eniston (Jennifer Aniston)) i sve u kompletu – jeste pojava jedne devojke odnosno žene koja prkosi vladajućem modnom trendu diktirajući neki svoj stil koji možda baš bude inspiracija nekom poznatom modnom kreatoru. Da, to je Vodolija!



Ribe su prilično senzualne dame, večiti sanjari koji svoju prirodu vešto mogu izraziti kroz garderobu koju nose. Ove dame vole lepršavu odeću, svetlucavu, sa krupnim šljokicama plave boje, svetlozelene, ljubičaste ili tirkizne koje im savršeno pristaju, pa im stoga najviše odgovara boravak pored neke vode, plaventilo mora ih inspiriše i uklapa se u čitav njihov stil oblačenja baš kao što im leto odgovara za sve ono što vole da nose. Često će ove žene koristiti svaku priliku kako bi obukle neku svečanu haljinu ili suknju, pre nego pantalone.

Fetiš tipičnih predstavnica znaka Riba jeste obuća. Imaju gotovo beskonačan broj u svom posedu, a čarape sa neobičnim radom, različitih boja takođe krase njihov plakar i čekaju priliku da budu prošetane. Ove žene umeju da se transformišu baš uz pomoć garderobe, a shodno ulozi koju je potrebno da odigraju odnosno prilici za koju treba da se doteraju (Miroslava Duma).

Ukoliko je potrebno prikriti višak kilograma (jer su sklone gojenju) ova žena će to vešto umeti da prikrije, odnosno vrlo lepo će znati da se nosi sa tim, bez imalo kompleksa i opet da bude isto lepa, poželjna, na neki način mistična i nedokučiva ljudima oko sebe, vrlo prefinjenog izgleda i jedna od najženstvenijih pripadnica Zodijaka. Žene Ribe jednostavno umeju da kombinuju garderobu i da odaberu tačno ono što im najbolje stoji, da naprave tako dobru kombinaciju, nekada od naizgled prosečnih stvari, te da budu uzor drugima.

Posebno im lepo stoje ogrlice koje su nekada njihov zaštitni znak, ali pored prstenja koji im je jedan od omiljenih aksesoara, naročito oni veliki sa jednim prekrasnim kamenom, naročito mesečev kamen ili tirkiz. Videćemo ih kako neku prilično mirnu odevnu kombinaciju vešto ukrašavaju nekom posebnom maramom, brošem i svemu ipak daju elegantniju notu. A nokti ovih dama često budu istaknuti atraktivnim lakom, trendi bojama svakako, dok celokupan izgled ovih žena svakako na kraju ostavlja utisak mističnosti, nedokučivosti…











2602
poruka na forumu
1597 7677



post # 2 | 2013-01-14 , 12:30 PM

Ribe

ovo sve tacno i boja i odjevni predmeti ma sve i strample al sljokice njih organski ne podnosim :D


НИЈЕ ВАЖНО КАКВА СИЛА НАС НАПАДА,НЕГО КОЛИКУ СВЕТИЊУ БРАНИМО!!!








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 3 | 2013-01-14 , 8:25 PM

Škorpija (22. oktobar - 22. novembar :D
Ono sa luda sam za koznom garderobom lazu!
Da volim onako bordo lazu ja volim crnu i blitzblau
Sve ostalo nesmem komentarisati :D :D

Svidja mi se sta nose Rak,Devica i Strelac :)










262
poruka na forumu
12 70



post # 4 | 2013-01-20 , 4:05 AM

ahahah znaci sve 100% tacno osim ovo u vezi tasina nisam neki ljubitelj ali ko zna mozda i postanem xDD :D


"You once told me that calling me satan was an isult to satan"
-Damon Salvatore








1667
poruka na forumu
317 1890



post # 5 | 2013-01-20 , 4:24 AM

Quote (Dusomoja)
Žene Strelčevi su večiti optimisti, slobodnog duha koji prilično dolazi do izražaja kada je u pitanju njihov stil oblačenja (Mila Jovović). Često ovim ženama neće biti važan trend i ono što je baš u datom momentu aktuelno u svetu mode. Oni se rukovode nekim sopstvenim stilom koji izgrađuju tek negde u kasnijim godinama, do kada mogu prilično lutati, a najproverenija kombinacija što se njih tiče jesu farmerke nekog poznatog brenda, udobna obuća kao što su patike, a savršene sunčane naočare za njih će biti dovoljan modni detalj.
oo da B)


ஐ Vuk je možda slabiji od lava ili medveda ali zato, nikad ne igra u cirkusu. ஐ








278
poruka na forumu
526 2505



post # 6 | 2013-08-06 , 0:15 AM

Quote (Dusomoja)
Ovo su žene koje se ne oblače po poslednjoj modi, koje ne prate slepo modne tendove, jer moda kao da kaska za njima.

Šta reći... B)


"Dream big," they say. "Shoot for the stars." Then they lock us away for twelve years and tell us where to sit, when to pee, what to think. Then we turn 18 and even though we've never had an original thought, we have to make the most important decision of our lives. And if you don't have the money and you don't really have the grades, a lot of the decision gets made for you.


Forum » Opste diskusije » Zdravlje i Moda » Modni Horoskop
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]