• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: JokerHarley  
Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Смолвил ((ТВ серија))
Смолвил






108
poruka na forumu
35 310



post # 1 | 2014-03-08 , 9:07 PM


Године 1989. киша метеорита је засула амерички градић Смолвил. Метеорити су однели велики број живота, а њихова радиоактивност је многима дала натприродне способности. Џонатан (Џон Шнајдер) и Марта (Анет О`Тул) Кент су фармери из околине Смолвила који немају деце. На дан пада метеорита они су у кукурузном пољу пронашли дечака и решили да га усвоје. Уз то су нашли и чудну летелицу коју су касније сакрили. Уз пут су помогли милионеру Лајонелу Лутору (Џон Главер) да спасе сина који је од удара метеорита остао без косе. Као знак захвалности Лутор сређује папире за усвајање детета Кентових.
Године 2002. усвојено дете је већ порасло у средњошколца Кларка (Том Велинг) и који је заљубљен је у Лану Ланг (Кристин Крук), а у тој заљубљености не види да се за његово срце бори њена најбоља пријатељица Клои (Алисон Мак). Поред свих тинејџерских проблема Кларк мора да сакрије своје натприродне способности, а за које знају само његови родитељи, најбољи пријатељ Пит (Сем Џоунс III) и пријатељица Клои. Наиме, Кларк потиче са планете Криптон и он је једини преживели потомак своје врсте. Он је исти као сви други људи, само што има натприродно велику снагу и може да развија велику брзину, а притом је отпоран на све нападе. Временом његове моћи сазревају па добија рендгенски вид, може да развија велику топлоту из очију, може да лети...
Једног дана Кларк успева да спаси живот Лексу Лутору (Мајкл Розенбаум), сину Лајонела Лутора и од тада они постају најбољи пријатељи, с тим што је Лексу нејасно како га је Кларк спасао и временом Кларк постаје Лексова опсесија. Користећи своје моћи Кларк успева да спасе велики број живота и реши мистерије Смолвила које је изазвао пад метеорита. Међутим, Кларк мора да се пази зеленог криптонита, од кога су били сачињени метеори, а који је узрок слабљења његових моћи.

Odlicna tinejdz serija pogotovo za one koji jos obozavaju Supermena i ostale DC superheroje. Ja sam je poceo gledati jos kad se pocela prikazivati 2005 na pinku o od tada sam fan. Mada moram da priznam da su je upropastile sezone, serija ima tacno 10 sezona i msm da je za bilo kakvu vrstu serije to previse narucito za ovu vrstu serije. Pored toga jos jedna mana je sto su ima dosta epizodicnih epizoda . Mada fanaovima to nece predstavljati problem.
http://www.youtube.com/watch?v=ZWllmjbQ780


Poruku je menjao/la EdwardElric - Subota, 2014-03-08, 9:23 PM


Proleteri svih zemalja, ujedinite se.


Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Смолвил ((ТВ серија))
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]