• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Razonoda » Pricaonica » Dali su oni zaista debili ili sta vec
Dali su oni zaista debili ili sta vec






10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 1 | 2016-09-21 , 9:43 PM

Da odmah navedem nisam Autor teme. Autor je neko ko me iznervirao cim sam ovo procitala :D
Sad me zaista zanima vase misljenje ;) a ja cu da se oglasim sutra :D


Gledam veze, i vidim da su zene postale musko. Znaci npr. kod nje i njega dodje njena prijateljica sa deckom, a on ne ona, nego on sprema jelo dok ona sa njima prica u dnevnom boravku.

Kakvi su to muskarci postali, jel to toliki manjak testosterona? Kako im to nije ponizavajuce. Ja mislim da bi se ja pokupio i u tom momentu izisao iz stana, ne bi to mogao izdrzati. Ma u stvari ne bi ni dozvolio da do toga dodje.
Meni je ta situacija normalna, ali samo da to ona radi, a ne ja. Znaci ona kuva, ja ne.

Jesu se uloge promenile i zasto muski danas toliko idu niz dlaku curama? Kako zenama taj odnos nije ljigav?








BMW FREAK
835
poruka na forumu
458 1859



post # 2 | 2016-09-21 , 10:14 PM

Da nesto uradim, nebi mi smetalo, apsolutno.Ali posto ja i nisam neki kuvar, to mi otpada u startu, znaci tamo me nece vidjeti kao nekog papucara dok ona vamo uziva sa prijateljicama, definitivno.E sad uopste mi ne smeta, to i moj stari radi, da ako neko dodje sada, tipa mamine drugarice, stari radi tamo nesto vani ne interesuje ga, e sada ne znam da li se to na to odnosi ili sam ja malo otisao sa teme, al uglavnom, ne vidim nista lose da i musko nekada ode u kuhinju, sve dok ne predje sada da ona uziva, a on nesta tamo da kuva, pere i sta ti ja znam, to je vec malo nategnuto previse, da se sad mjenjaju uloge, to ne priznam xaxa :D Da se nadovezem posto danas ovo sve nesta prenategnuto, tipa ne dozvoljavam da zena zaradjuje vise od mene itd. to mi apsolutno ne smeta, cak sta vise drago mi je, da znam da imam pored sebe nekoga ko se bori za nas, da nam bude bolje, ne vidim nista lose u tome. :D










829
poruka na forumu
588 3749



post # 3 | 2016-09-22 , 6:35 PM


Quote
kod nje i njega dodje njena prijateljica sa deckom
Ne vidim tu nista sporno, da muskarac kuva ....Boze moj pa njoj je dosla NJENA prijateljica a ne MOJA,,naravno da ce ona da sedi,prica i uziva snjom dok ja kuvam...  Sta vise volim svremena na vreme da napravim neku dobru klopu  :) .... Isto tako perem, peglam, i delim sve kucne poslove i to nije odlika Papucara ,vec Postovanja , i ne treba gledati ko je uradio vishe ko manje... 
Quote
zasto muski danas toliko idu niz dlaku curama? Kako zenama taj odnos nije ljigav?
Zato sto danas cure nisu kao sto su nekad bile, vishe su samostalnije i ne zavise toliko od muskarca,cak sta vishe i zaradjuju vishe od njih , i teze ka ravnopravnosti u svemu... Sutra stize 5m drva xaxa :D ...Ako je cura prava nevidim razlog da joj bude ljigavo,cak sta vishe OBOZAVAJU "niz dlaku" ,a ja tezim ka tome da bude srecna ;)

Dusomoja, stvarno ovaj Autor teme je neka (Nadobudna,Egoisticna budala) i blago retardirana osoba lol lol lol ..... nemoj skidati vishe ovakve Autore ,,,evo i ja sam se iznervirao :D


Najveci moj nedostatak je sto me nema u dva primerka!!!








0
poruka na forumu
7 33



post # 4 | 2016-09-22 , 7:02 PM

Quote Dusomoja ()
Gledam veze, i vidim da su zene postale musko. Znaci npr. kod nje i njega dodje njena prijateljica sa deckom, a on ne ona, nego on sprema jelo dok ona sa njima prica u dnevnom boravku.
Quote Dusomoja ()
Kako zenama taj odnos nije ljigav?
Pa ok je da se tako nesto desi jednom ili dva puta ali ako je tako non stop e to je vec ljigavo a ako oboje zajedno kuvaju to je meni extra. 
Ne znam slaze li se ko sa mnom ali to je moje misljenje  :D :D ;)
Inace ja nikada ne bih bila sa tipom koji je papučar takodje mi je ok da ponekad pomogne oko kucnih poslova ali on sam to da radi to mi je fuj  ;)

Added (2016-09-22, 7:02 PM)
---------------------------------------------

Quote KISSME ()
stvarno ovaj Autor teme je neka (Nadobudna,Egoisticna budala) i blago retardirana osoba ..... nemoj skidati vishe ovakve Autore
Slazem se sa tobom





  Pex04

Montenegro
0
poruka na forumu
0 0



post # 5 | 2016-09-22 , 7:11 PM

Kakva gadost ....momak sprema veceru dok mu djevojka sjedi u dnevnom boravku i prica sa drugom...alo ...pa to je EXPERT LEVEL PAPUCAR ....mozda ja nisam mjerodavan za ovu temu jer sam klasicni Crnogorac ...ali u svakom slucaju....PiH  zbunjen


pppp






BMW FREAK
835
poruka na forumu
458 1859



post # 6 | 2016-09-22 , 7:48 PM

Quote andjeo_na_metli ()
a ako oboje zajedno kuvaju to je meni extra.
 Ja ne znam da li bi se tu ista skuvalo, ako me razumijes brows lol lol
Quote Pex04 ()
mozda ja nisam mjerodavan za ovu temu jer sam klasicni Crnogorac ...ali u svakom slucaju....PiH
  To i ja kontam, necu ja nidje :D


Poruku je menjao/la Fox1e® - Cetvrtak, 2016-09-22, 7:49 PM







  Admin



1928
poruka na forumu
663 2820



post # 7 | 2016-09-22 , 8:00 PM

Pa nemam neke predrasude po tom pitanju plus sam odlican kuvar :p ali ako je u pitanju njena prijateljica red bi bio da ona posluzuje kao sto bi ja za moje (osim ako je neko s kim sa i sam u super odnosima onda nije bitno). :)

Sto se pitanja oko muskaraca tice, pa Dusomoja gde ti zivis. lol

Ne sad ozbiljno gledam ovde kod nas, a i preko kod svaba danas vecina muskaraca (mislim na mladje generacije i one sto dolaze posle njih) vise lici na zensko nego pravo zensko, ala Biber fazon. Sad ocigledno da oni misle da je to normalno al jbg nije bas, i poprilicno sam siguran da njihovi ocevi koju su se radovali sinovima dele to misljenje. :)

Pored njih imas i one samoprozvane mafijase na racun mame i tate i one sto samo vise pred kompom i igraju igrice (mislim na one sto to rade po ceo boziji dan). :)

Sad ok svestan sam da ovo zvuci malo bezobrazno ali jbt gde ide ovaj svet kad musko provodi vise vremena sminkajuci se nego cura. %)

Sad nisam od onih koji smatraju da musko mora da ima stomacinu i bradu, psuje, preti, bije se itd. Normalno musko je normalno po oblacenju, kulturi, vaspitanju. :)



Fajlovi: 6240884.jpg (57.0 Kb)








5153
poruka na forumu
3629 10080



post # 8 | 2016-09-23 , 11:13 AM

Quote Dusomoja ()
Gledam veze, i vidim da su zene postale musko. Znaci npr. kod nje i njega dodje njena prijateljica sa deckom, a on ne ona, nego on sprema jelo dok ona sa njima prica u dnevnom boravku.
hAHAH prvo da se dobro ismijem lol lol lol lol lol
E ovako ... meni kad dodju moje drugarice ... onaj moj muz ... znaci nestane izlapii nema ga nigdje ili ga ja posaljem kuda :D lol
a ako se bas desii da dodje ono neplanski koja kod mene .. a VRIJEME JE rucka ... on ce radije naruciti hranu nego da dopusti da ja kuham ili on :D (a ako sam vec nesto pocela da pripremam prije ce mi kolegica da pomogne i da nas dvije skupa kuhamo i tako to). 
a  kad sam ja npr, bolesna ili nisam kuci on dodje prije mene zna  i da napravi i skuha a to je rijetko i to je fin gest ne vidim razlog da on tu bude debili :) to se zove uzajamno pomaganje jedno drugom :D
Quote Admin ()
Pa nemam neke predrasude po tom pitanju plus sam odlican kuvar :p ali ako je u pitanju njena prijateljica red bi bio da ona posluzuje kao sto bi ja za moje (osim ako je neko s kim sa i sam u super odnosima onda nije bitno).
gj :D
Odlicno recenooo Amigo :D :*
Quote Dusomoja ()
Meni je ta situacija normalna, ali samo da to ona radi, a ne ja. Znaci ona kuva, ja ne.
Mislim da ja autor teme od koga si dusomoja posudila musko .. ovo je cista DISKRIMINACIJA NAD NAMA ZENAMA!!! lol a boze dragi lol lol


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…





  Impi



2339
poruka na forumu
2336 14126



post # 9 | 2016-09-23 , 11:30 AM

admin kazu danasnje ribe traze samo ove sto su sluzili preko 7 meseci vojnog roka ,tako da su mi pune ruke posla xaxaxaxa a doticne balvane ne treba spominjati dok su i dalje u modi drvosece xixixixi


Poruku je menjao/la Impi - Petak, 2016-09-23, 3:06 PM








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 10 | 2016-09-23 , 2:14 PM

Quote Admin ()
Sto se pitanja oko muskaraca tice, pa Dusomoja gde ti zivis.


E Davore zivim tamo gde je mnogo ovoh nasminkanih ali veruj mi radije bi ove sto su bili u vojsku :D
A Autor teme je Garant neki pre 2 rata rodjen takav i ostace nazalost.
KISSME, Ala Vera svako slovo bih i ja napisala i jos bi dodala taj Autor je debil i kreten  
Ja stvarno nigde nisam procitala u knjigama da je to zenski poso :D pa nista mu nece da fali ako ovaj put on donese grickalice ili sta vec.
Grrrr mislim kad bi s ovim autorom pricala u javi da nebi izaslo na dobro :D
Alex bravo :p




Forum » Razonoda » Pricaonica » Dali su oni zaista debili ili sta vec
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]