• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Razonoda » Pricaonica » Najsmešniji nadimci
Najsmešniji nadimci






2515
poruka na forumu
2013 17837



post # 1 | 2018-12-15 , 7:35 PM

Svi smo se nekad osvrnuli i čuli neki smešan nadimak ili možda imali jedan takav u mlađim danima. Možda smo čak i zastali i zapitali se : o čemu je taj neko razmišljao kada je tog nekog prozvao tako, ili za šta je vezan taj nadimak?

Koji je po vama bio najupečatljiviji i najsmešniji nadimak koji ste čuli?

Pod smešnim ne mislim vulgarni , odmah da naglasim okac

Recimo meni je Nosonja lol (inače nastao po sladoledu koje je to dete guralo u nos da proveri dal može da stane do kraja lol   )


"If you have a problem with me, call me. If you don't have my number, then that means you don't know me well enough to have a problem." ✌️








6
poruka na forumu
2 60



post # 2 | 2018-12-18 , 2:42 AM

Dok sam isao u osnovnu imao sam 4 drugara sa kojima sam se konstantno druzio i bili smo nerazdvojni, jer smo ziveli u istom kraju, takoreci u radijusu od 100 metara. To su bili Mile Zaba, Toma Fatalit, Nikola Djidji, Ivan Iks i ja. Taj Ivan i ja smo se bas druzili, u skoli smo sedeli u istoj klupi, posle skole svuda zajedno.. To je toliko uzelo maha da su mene prozvali Ox (kapirate Iks i Oks), ali se taj nadimak nije primio hvala Bogu, ni meni se nije nesto svidjao. E sad, Mile Zaba je svoj nadimak dobio po ocu. Njegov otac je bio golman nekog lokalnog fudbalskog kluba, pa je skakao kao zaba, bacao se, izvodio vratolomije i tako je ostalo Zaba. Toma je bio maestro sa dzojstikom, igrao je najbolje pes i mortal kombat te ga prozvasmo Fatalit. Nikola je bio razmazeno dete, svuda je kasnio, bio je jako kilav i jednostavno stalno mazen i pazen. Cekali smo ga tako jednom prilikom da idemo negde da se igramo, i kada smo najzad krenuli njegova baka ga je pozvala nazad uz reci "Djidji moj, nisi pojeo sve sto ti je baka spremila.."  
Bilo je tu jos, ali ovo se zadrzalo do dana danasnjeg..








417
poruka na forumu
137 1408



post # 3 | 2018-12-18 , 9:07 AM

Meni licno se od prvog razreda osnovne zakacio nadimak "Daca" i ostao do danasnjih dana.Zalosno mi je jedino to sto kada pitam danasnje klince i klinceze ,jel znaju ko je patak Daca 95% njih nije nikada ni culo za njega ..... .... ... .. .    place








699
poruka na forumu
750 8679



post # 4 | 2018-12-19 , 10:48 PM

ZRILE zvani MAGARAC..nemam pojma zasto ga tako zovu,a zao mi je da pitam


Forum » Razonoda » Pricaonica » Najsmešniji nadimci
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]