» » Haven

Haven S05E26 (2015) Kraj serije

Duboko u središtu države Maine nalazi se gradić Haven u kojeg su ljudi sa posebnim mogućnostima generacijama doseljavali jer im je sam grad te mogućnosti prigušavao i omogućavao im da vode normalan život. Barem, do nedavno. Kada je FBI agentica Audrey Parker (Emily Rose) poslana u Haven da riješi ubojstvo lokalnog bivšeg zatvorenika, ona hvata ubojicu ali otkriva i mnogo dublju misteriju o ovom gradu. Svaki tjedan, kako se uspavane mogućnosti stanovnika grada bude, Audrey pokušava zadržati te nadprirodne sile u zaljevu dok otkriva mnoge misterije u Havenu, ukljućujući u onu koja je vezana uz njenu prošlost u ovom neobičnom mjestu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Atina1   (2016-09-02 6:05 PM)
Ekstra serija. Ja sam uzivala u svakoj epizodi. Jedino sto mi je
zao Duka. Mogao je i on da ostane. Kraj je divan srce

-3   Spam
vajaterp1   (2016-01-11 5:23 PM)
HVALA BOGU PA KRAJ!

0  
Admin   (2016-01-10 5:32 PM)
Odlicna serija, pratio je od kako je pocela i super kraj. :)

+1   Spam
Sasha22P   (2016-01-07 1:43 PM)
Odlicna serija, steta sto je  kraj serije, :( ali nisu lose zavrsili seriju..

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|