» » Intelligence

Intelligence S01E01 (2014)

IMDb rating
Gabrijel je specijalno obučen operativac. U svom mozgu, ima čip pomoću kojega može direktno da pristupa svetskoj bazi podataka. Možda da "upadne" u svaki sistem i ključan je za odbranu SAD od neprijatelja. Vođa elitne vladine sajber jedinice "Sajberkom" je Lilijen Strand. Ona je odsečna i efikasna u svom poslu. Lilijen angažuje agentkinju Tajne službe Rajli Nil da čuva Gabrijela od spoljašnjih pretnji i pazi da ne stvara nered i da poštuje protokol. A on tome nije sklon.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Citizen-Z   (2015-02-11 2:44 PM) [Sadrzaj]
Zanimljiva je serija, ima akcije, i pomalo komedije, preporucujem. :)

+2   Spam
milosct   (2014-03-14 3:46 PM) [Sadrzaj]
Kako iritantna serija! Odgledao sam epizode i ne planiram da gledam ostale. Nervira me to sto uvek njih neko mrzi, uvek njima neko pokusava da naskodi, a svaki njihov potez je humanitaran. Ovo nije mesto za ovakav komentar, ali zelim da skrenem paznju svima da ne pocinju da gledaju seriju jer je isuvise nacionalisticki opredeljena prema Americi...

0   Spam
Cheva   (2015-02-09 4:38 PM) [Sadrzaj]
Одгледао си све епизоде?! Па, јбт, то као када бих ја рекао да сам погледао сваку епизоду '' Село гори, а баба се чешља'' и коментарисао Радоша Бајића. Нисам гледао серију у опште и презире Радоша. Тек сам почео да гледам ову серију и ако ми се не допадне, престаћу, пошто имам слободу избора. То тако ради створење нивоа свести примата.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|