» » Lost

Lost S04E01 (2006)

Izgubljeni

Preživjeli putnici avionske nesreće srušili su se na misteriozni otok negdje u južnom Pacifiku. Svaka epizoda prati drugog lika i njegovu priču na otoku i prije nesreće. Nevjerojatno misteriozna i dosta sapunasta (u pozitivnom smislu!) ova je serija osvojila Zlatni globus za najbolju dramsku seriju 2006. godine. 

Prva sezona ima 14 glavnih likova, i snimana je na Havajima, što ovu seriju čini jednom od najskupljih serija ikad snimljenih! Kroz cijelu seriju također se prati filozofski potkontekst, imena svih likova aludiraju na velike mislioce, poput Johna Lockea, Mikhaila Bakunina, Desmonda Davida Humea i ostalih! Fora! Ah, da, serija je djelo J.J. Abramsa. 'Nough said.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživača linkova. Naš sistem isključivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Stream Popular TV Shows For FreePrijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoć oko filmova
+1   Spam
wojislav   (2013-08-26 0:04 AM)
pa ovo je smešno brzina downloada od 64kbps startuješ film odeš na posao i kada se vratiš možda bude učitano (ako imaš sreće)

0   Spam
Admin   (2013-08-26 0:22 AM)
64kbs nije brz download to je smesna brzina danas telefoni imaju brzi net :)

0   Spam
wojislav   (2013-08-26 1:00 AM)
inače imam konekciju od 4Mbps flat(kod klasičnog downloada postižem 4.5Mbps) :) ali na ovom videu ne mogu da ostvarim veću od 64kbps :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|