» » Star Trek: Voyager

Star Trek: Voyager S01E14 (1995)

IMDb rating
Radnja serije prati putovanje svemirskog broda Vojadžer koji je usled nesrećnog spleta okolnosti prebačen na drugi kraj galaksije. Putujući kroz još uvek neistraženi deo galaksije, kapetanica Kathryn Janeway i posada broda U.S.S. Voyager pokušavaju se vratiti kući u Alfa kvadrant nakon što ih je biće "Skrbnik" prebacilo 70 000 svjetlosnih godina u udaljeni Delta kvadrant. Posada Voyagera često dolazi u sukobe sa vanzemaljcima koji okupiraju Delta kvadrant. Neizostavni dio serije je Borg, agresivni i nemilosrdni vladari tog kvadranta.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2014-02-26 2:18 AM) [Sadrzaj]
Ovo ima veze sa DNK. Hteli su da pokažu šta su naučnici sve u stanju da urade sa našom DNK. Nemojte epizodu posmtrati isključivo kao naučnu fantastiku, iako ona to u stvari jeste. Na Zemlji ima mnogo bolesti za koje još nema leka. Ja sam to tako videla, ne zamerite.

-3   Spam
Korisnica   (2013-04-21 0:54 AM) [Sadrzaj]
Ovo je jako teska epizoda za gledanje jer je scenarista mnogo dao sebi slobode u uzimanju lica.
Bolje da ne gledaju oni koji nisu vatreni fanovi i svi koji ne mogu da gledaju horore jer ovo nije za njih.

-4   Spam
akreca   (2013-01-28 1:27 PM) [Sadrzaj]
nije ni cudo sto je ovaj serijal ST proglasen za najlosiji. mnogo gluposti je nabacano ovdje. od besmislenih tehnoloskih izraza do same radnje.
kad pogine neki beznacajan clan posade i serije niko se ne pocese ni iza uva ali svi se uznemire kad vazni clan posade osjeca npr. krcanje crijeva i cijela epizoda se vrti oko toga.
promasen serijal totalno. ovo nema nikakve veze sa Star trekom!!!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|