» » Teen Wolf

Teen Wolf S05E13 (2015)

Serija je bazirana oko mladog autsajdera po imenu Scott McCall, koji je jedne noći lutajući šumom u potrazi za mrtvim tijelom te bude napadnut od vukodlaka. Uspije pobjeći od napada sa samo ugrizom, te počinje primijećivati neke promjene u sebi.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
don3richard   (2016-03-21 1:06 AM) [Sadrzaj]
Gospodo - ova serija je postala najobičniji shit , a ta Kira je neki rod il šta već produkciji,pa se verovatno tako ubacila tu-inače msm svako vidi da ona nema šta tu da traži-i stvarno uništava seriju mada ni ostali nisu za Oskara.Stajls ih vadi jedinoi to je za mnoge razlog što gledaju uopšte ovu seriju

0   Spam
hadzuka   (2016-01-21 8:17 PM) [Sadrzaj]
dobra kira, a dobra i serija :)

+3  
Admin   (2016-01-21 3:42 AM) [Sadrzaj]
Ova Kira je kao rak serije, retko antipatican lik. Nije u stanju da snimi jednu scenu s macem bez usporenih snimaka i okretanja pre zamaha ili blokade kao da je u disku ne nekoj borbi.

Smesno uradjeno, deciji potezi, da bar hoce da pogine uskoro i da je zamene s nekim normalnim.

3 i 4 sezona su bile dobre ali ovo je postalo veca sprdnja nego u 1 sezoni, a kao bi trebali da idu u ozbiljniju pricu. Umesto da su nastavili kao u predhodnim sezonama da odstupaju od tih teen klisea i iznenade gledaoce u skoro svakoj epizodi oni se skroz vratili na staro 100x vidjeno.

+2   Spam
prki993   (2016-01-20 8:51 PM) [Sadrzaj]
extra serija.... :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|