» » The Lying Game

The Lying Game S02E09 (2013)

The Lying Game je priča o dvema bliznakinjama koje su razdvojene po rođenju, u kojoj dvostruku ulogu glumi Alexanra Chando. Prva je Emma, dete koje je odgojeno u hraniteljskoj ustanovi, a druga je Sutton koja je usvojena od strane bogate porodice. Kada se sretnu odlučuju da zamene svoja mesta da bi videle kako drugi ljudi žive. Emma se pretvara da je Sutton, što je dovodi do potpuno drugačiji život u visokoj klasi, dok njena sestra istražuje istinu o svojoj majci koju nikada nije upoznala. Kada Sutton nestane i ne vrati se kao što su planirale, Emma pokušava da shvati šta da radi povodom cele novonastale situacije.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
dea944   (2013-06-12 5:07 PM)
kada ce nova epizoda?

0   Spam
_meri_   (2013-06-12 4:44 PM)
Kad će sledeća?

0   Spam
coksa   (2013-06-10 2:06 PM)
Zašto nema prijevoda? :S ://

+1   Spam
Otrovnica   (2013-06-10 2:32 PM)
Prevod je tu http://prntscr.com/197dyg , ukljuci CC na ON i bice ti prevoda ili refrshuj! :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|