» » The Mist

The Mist S01E01 (2017)

Radnja je smeštena u mali gradić Bridgeville, Maine gdje se spustila misteriozna magla koja je sa sobom donela neobjašnjive i bizarne pretnje. Stanovnici gradića su prvo poljuljani stravičnim zločinom, da bi se povrh svega još našli odsečeni od svijeta i zarobljeni u svojevrsnoj noćnoj mori koja preti potpunim raspadom njihove društvene zajednice.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
banana123   (2017-10-11 0:41 AM)
aj jest glupa serija. Glumci uzas. Nmz se gledat koliko je lose

-3   Spam
Troll   (2017-07-22 9:46 PM)
Vjerujte mi da ne obecava serija.. Prva epizoda je odlicna ostale 4 epizode su smor necu vam nista vise govorit al uvjerit ce te se.. STAMPI da film The Mist ova serija je napravljena na radnju filma The Mist.. Isto kao na fazon Filma Legion pa izasla serija Dominion i posle 2 sezone su je cancel tako ce i ova biti :)

0   Spam
STAMPI   (2017-07-22 3:24 PM)
Bio je slican film ranije,isto magla isto neki bengoslavi u magli napadaju... Lik upuca svoje dete ako se dobro secam u kolima da ga spase,a par sekundi kasnije magla se povlaci i vojska napreduje ^^

0  
Remedy   (2017-07-22 9:41 AM)
dobra, dobar pocetak da

0   Spam
NemanjaMikser   (2017-07-21 11:47 PM)
Ekstra,dosta obećava prva epizoda. Videćemo nastavak,za sada super zanimljiva. :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|