» » Drama, Strani Filmovi, 2011

Headshot (2011)

Tul je plaćeni ubica iz Bangkoka. Međutim, biva upucan u glavu tokom jednog zadatka.Nakon što se probudio iz kome, dva meseca kasnije, počinje da vidi svet iz drugog ugla -bukvalno naopačke! Stvari su se potpuno izmenile, vraća se "poslu", ali počinje da se preispituje. Usput, sreće i misterioznu lepoticu koja će mu još više pretumbati svest. A, gnjave ga i ovi što su mu stalno za petama i žele da ga dokrajče.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
LeoTronBice   (2018-02-05 11:52 AM)
Vrhunski film mogu da se ugledaju svi visokobudzetni filmovi i da vide kako i sa obicnim glumcima koji dobro glume i odlicanim scenariom moze da se uradi isto pa cak i bolje,preporuka svakako !!!  da

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|