» » Avanture, Strani Filmovi, 2012, Fantazija

Reisen til julestjernen Aka Journey to the Christmas Star (2012)

IMDb rating
U pokušaju da pobegne od bande razbojnika, mala Sonja nalazi utočište u kraljevstvu u kome je nestala praznična atmosfera. Nekada davno, kraljeva jedina ćerka izgubila se u šumi kada je krenula u potragu za božićnom zvezdom. Kraljica je umrla od tuge, a kralj je prokleo božićnu zvezdu, što je uzrokovalo hladnu tamu koja je prekrila kraljevstvo. Prema legendi, ako kralj učini da božićna zvezda ponovo zasija pre nego što prođe deseta božićna noć, princeza će se vratiti. Tako je prošlo devet godina i devet božićnih noći, i ova godina je poslednja kraljeva nada da pronađe sjaj božićne zvezde. Međutim, hrabra Sonja odlučuje da krene na putovanje vrati Božić u kraljevstvo.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+2   Spam
Darok   (2019-01-24 0:15 AM) [Sadrzaj]
Prelepa Bajka.

0   Spam
daxio   (2019-02-11 3:05 PM) [Sadrzaj]
da

+2   Spam
Guruman   (2019-01-09 2:50 AM) [Sadrzaj]
Много лепо. Ако има негде било би лепо и несинхронизовану верзију на оригиналном норвешком видети и чути праве глумце. Мала Вилде Зеинер преслатко створење, много личи на Емилију Кларк.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|