» » Drama, Strani Filmovi, 2011

Vysotsky: Thank God I'm Alive (2011)

IMDb rating
Vladimir Semjonovič Visocki (rus. Влади́мир Семёнович Высо́цкий; Moskva, 25. januar 1938 — Moskva, 25. jul 1980) je bio ruski pevač, pesnik, pozorišni i filmski glumac i pisac. Smatra se jednim od najvećih ruskih umetnika svih vremena, koji je ostavio dubok i trajan trag u ruskoj kulturi. Iako ga je tokom života zvanična vlast bivšeg Sovjetskog Saveza uglavnom ignorisala, Visocki je dostigao veliku slavu I dan, danas ima značajan uticaj na mnoge ruske muzičare i glumce. Film opisuje dramatične događaje u životu čoveka kog je volio celi SSSR. Vladimir Visocki u pratnji organizatora koncerata, doktora, prijatelja i agenata KGB-a koji ga nisu ispuštali iz vida, kreće na gostovanje u Uzbekistan, u grad Buharu, da nastupi pred stranačkom elitom republike. Međutim, Vladimir Semjonovič već odavno ima problem ne samo s alkoholom, nego i s narkoticima, a njegovi protivnici iz KGB-a pokušavaju da iskoriste tu okolnost za akcije usmerene protiv njega.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Asteriks72   (2018-01-23 6:30 PM)
po mom ukusu prosecan nije gubljenje vremena 7/10 da

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|