IMDb rating
Radnja filma "Wonder woman" se odvija za vreme Prvog svetskog rata, kada moćnu Amazonku pronalazi zalutali američki pilot - prvi muškarac kojeg je ikada videla, i govori joj za konflikte u spoljašnjem svetu. Dajana polazi za njim, misleći da može da zaustavi rat i vremenom otkriva svoj pravi potencijal i sudbinu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživača linkova. Naš sistem isključivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoć oko filmova
0   Spam
Dark_Mind   (Danas 10:52 AM)
Good!

0   Spam
mpp87   (Juce 9:24 PM)
Z decu do 10 g

0   Spam
nina255   (2017-06-14 6:04 PM)
hahahahahahahaahahah

0   Spam
zafrkant   (2017-06-14 2:36 AM)
očekivao sam više, ali ok je film, npr Arthur me ugodno iznenadio, Wonder Women mi je ono ok, ali radnja mi osobno nije legla baš. iako je film dobro snimljen, ima puno zanimljivih djelova i efekata, ali kažem radnja mi se ne sviđa. ocjena 6/10, za nešto više radnja bi mi morala biti bolje pogođena i zanimljivija, ali i ovako je kvalitetan film, samo mi nije jasno zašto ovakva vrsta filma okreće stotine miliona dolara ? iskreno malo previše pozornosti je tu s obzirom da ovo nije neki vanserijski film, a opet vidim da je interes u kinima ubitačan, to me raduje samo zato što sam siguran da će biti nastavak s obzirom na zaradu, i što sam siguran da će vjerojatno i nastavak biti bolje osmišljen u pogledu radnje, s obzirom da vjerojatno ni sami nisu znali kako će film biti uspješan kod publike, sada kada je ispalo da je interes iznadprosiječni, vjerujem u bolje kvalitetnije nastavke. volim superherojske filmove, ali u ovom nisam uočio toliku kvalitetu koju ostvaruje na kino blagajnama, eto moram biti iskren, meni je ovo dobar film i ništa više od toga. :)

0   Spam
Pajal   (2017-06-12 5:00 PM)
Odlican film gj

0   Spam
Sava_Shtulic   (2017-06-12 4:09 PM)
I lowe Wonder Woman  srce

1-7 8-14 15-21 22-28
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|