Pocetna » Ljubav i Sex


10 grešaka koje žene rade u krevetu




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1061
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-05-16


Nemojte samo ležati i čekati da se on oko svega potrudi, budite aktivni i zabavite se.

Žene često ne znaju kako da se ponašaju u krevetu i nisu sigurne da li su dovoljno dobre. Dajemo vam 10 saveta koje kako da žene čine što manje grešaka tokom seksa
Magazin Essence dao je savete koje poteze treba izbegavati jer strašno nerviraju muškarca.

1. Osvežite se

Iako se ne podrazumeva da ćete se svaki put pre seksa obavezno istuširati i namazati mirisnom kremom treba da pripazite da budete čisti, a muškarci vole kad imate svež dah.

2. Ne prekidajte

Muškarci ne vole kad žena usred seksa zaključi da nije izvadila meso iz zamrzivača ili se morate javiti na telefon.

3. Ne navodite ga previše

Reč je o seksu, a ne o skidanju kamenca s pločica u kupatilu. Muškarci vole da znaju kako da udovolje partnerki, ali ne žele da se svaki put osećaju kao da su na vojnoj vežbi. Nemojte baš kontrolisati svaki njegov pokret.

4. Ne smejte se tokom seksa

Seks jeste zabavan, ali nije sve baš toliko smešno, posebno ako se još ne poznajete tako dobro, pa može misliti da mu se rugate.

5. Budite aktivniji

Seks je aktivnost u kojoj obe osobe treba da podjednako učestvuju pa nemojte samo ležati i čekati da se on oko svega potrudi. Budite aktivni i zabavite se.

6. Ne budite grube

Jedino ako on nije tip koji voli da ga grizete ili grebete, nemojte biti previše grube i ne ostavljajte bolne tragove seksa na njegovom telu.

7. Imena

Izgovaranje imena za vreme seksa može biti veoma seksi, ali sve dok slučajno ne izgovorite pogrešno ime.

8. Poljupci

Poljupci i nežnosti nekako su uvek rezervisani za nežniji sol, ali i muškarci vole kad ih žene ljube. Prema istraživanju Essenca, poljupce najviše vole upravo za vrijeme seksa.

9. Uključite svetlo!

Žene koje se osećaju nesigurno u svojoj koži insistiraju da svetla za vreme seksa budu isključena. A kad malo bolje razmislite, reč je o skoro svim ženama. Povremeno ih iznenadite i uključite svetlo.

10. Skinite odeću

Obucite obucite seksi komplet donjeg rublja, a onda ga i skinite uz striptiz i oborite ih s nogu.