Pocetna » Ljubav i Sex


10 najbizarnijih nezgoda tokom seksa




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1275
Dodao/la: Otrovnica
datum: 2012-11-19


Nezgode tokom seksa

Seks je uzbudljiv, ali može da bude i opasan. Britanska studija sprovedna na uzorku od 1000 ispitanika pokazala je da se svaki treći nekada već povredio u trenucima strasti, dok je pet odsto ispitanika imalo takvu povredu zbog koje nije moglo da ode na posao.
Polovina nastradalih je, pritom, povrede primetila tek narednog jutra - kada je navala hormona prošla.

A evo i 10 najbizarnijih nezgoda koje su u studiji zabeležene:

1. Ako volite seks sa lisicama na rukama, obavezno se pobrinite da imate i ključ. Oni koji su morali da zovu policiju da ih oslobodi tvrde da im je bilo veoma neprijatno.

2. Dame kojima bi palo na pamet da kao seksualnu igračku upotrebe flašu, treba da budu izuzetno oprezne. Ako je flaša prazna, dešavalo se da u vagini nastane vakuum zbog kog ne može da se izvuče, dok je iz pune flaše šampanjca prilikom mućkanja umeo da izleti čep i da nanese ozbiljne unutrašnje povrede.

3. Muškarci su pak, više puta doživljavali nezgodu u igri “penis u usisivaču”. Kada se usisivač uključi, a penis nabrekne, iz cevi usisvača ponekad može da ga oslobodi samo lekar.

4. Problem može da pričini i intimni nakit u vidu pirsinga, kao recimo kod jednog ispitanika čija se patnerka pri oralnom seksu zamalo nije ugušila kuglicama kojima je ukrasio glavić penisa.

5. U želji da isproba nešto novo, jedan par sklon seksperimentisanju pokušao je da ”to“ uradi na debeloj grani drveta. U trenutku strasti su, međutim, izgubili oslonac, pa su potpuno nagi pali na zemlju, i oboje se povredili.

6. Ljubitelji prirode mogu da dožive i druge nezgode, što dokazuje primer žene kojoj je šišarka u vagini od vlage i toplote nabubrila toliko da je mogla da se izvadi samo hirurškim putem.

7. Ljubitelji seksa u automobilu moraju, pak, da paze da povuku ručnu kočnicu.

8. Jedan ispitanik je, međutim, pokušao seks direktno sa mašinom. Želja ga je obuzela na radnom mestu, pa je donji deo tela prislonio na klinasti remen mašine za kojom je radio, što ga je koštalo ozbiljne povrede testisa.

9. Par kome je dosadio krevet odlučio je da isproba druge delove nameštaja, a iskustvo da sto sa staklenom pločom nije najbolje mesto za trentuke strasti ispalo je prilično bolno kada se ploča razbila u mnoštvo oštrih komada.

10. Pored samih partnera, dešavalo se da zbog seksa nastradaju i njihovi kućni ljubimci, kada vlasnici nisu pazili gde ostavljaju upotrebljene kondome. Onome ko je kao đak imao običaj da se vadi da mu je pas pojeo domaći zadatak možda ne bi teško palo ni da veterinaru objasni šta je plastični predmet koji se vidi na rendgenu i koji njegovom psu pričinjava probavne smetnje.


0   Spam
Korisnica   (2012-11-29 1:52 AM) [Sadrzaj]
Genijalno :* :* :*

0   Spam
Otrovnica   (2012-11-26 4:50 AM) [Sadrzaj]
:p :p :p ziveli

0   Spam
LaMistress   (2012-11-20 0:11 AM) [Sadrzaj]
xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd lol lol lol lol lol lol lol lol lol