Pocetna » Film


10 Najboljih horor filmova 2018. prema Rotten Tomatoes




  Ocenite članak: 1
pregleda: 952
Dodao/la: Casper
datum: 2018-11-09


10. The Cleanse
Radnja ukratko: Muškarac slomljena srca odlazi na duhovnu obnovu kako bi se pročistio i spasio svoj slomljeni život. Tamo susreće drugu osobu slomljenog srca, te zajedno saznaju da ovo ‘čistilište’ ispušta više od svakodnevnih otrova… znatno više.
9. Pyewacket
Radnja ukratko: Frustrirana tinejdžerica puna bijesa u naivnom pokušaju izvede okultni ritual kako bi dozvala vješticu da ubije njenu majku. No umjesto toga probudi se nešto drugo.
8. Upgrade
Radnja ukratko: Smješten u blisku budućnost, tehnologija kontrolira skoro sve aspekte ljudskog života. Ali kada se Grey, samo-identificiranom tehnofobu, cijelu svijet preokrene naglavce, njegova jedina nada za osvetom je eksperimentalni računalni čip usadak imena Stem.
7. Ravenous (Les affamés)
Radnja ukratko: U malom udaljenom selu dijela Quebec, stvari su se promijenile. Stanovnici nisu više isti – njihova tijela se lome i okomili su se na svoje voljene. Šačica preživjelih odlazi sakriti se u šumu, tražeći druge poput njih.
6. Hereditary
Radnja ukratko: Obitelj Graham počinje se raspadati nakon smrti njihove bake. Čak i nakon što je otišla, još uvijek baca tamnu sjenu nad obitelji, pogotovo njezinu samotnu tinejdžersku unuku Charlie, koja ju je uvijek neobično fascinirala. Kako ogroman teror preuzima kućanstvo, njihovo mirno postojanje raskomadano je, prisiljavajući njihovu majku da istražuju tamnije područje kako bi izbjegli nesretnu sudbinu koju su naslijedili.
5. Are We Not Cats
Radnja ukratko: Dvoje stranaca započinje romansu unatoč njihvoim neobičnim navikama.
4. Revenge
Radnja ukratko: Tri poduzetnika okupljaju se na godišnjem lovu. Jedan od njih poveo je i svoju ljubavnicu, seksi Lolitu. Stvari završavaju loše i Lolitu ostave da umre. Kad se vrati u život, muško se putovanje pretvara u napetu potjeru usred pustinje.
3. Mandy
Radnja ukratko: ‘Mandy’ je smješten u divljini 1983. godine, gdje Red Miller, slomljeni i progonjeni muškarac lovi vjersku sekta koja je zaklala ljubav njegovog života.
2. The Endless
Radnja ukratko: Dvoje braće vračaju se u kult iz kojeg su pobjegli prije dosta godina i saznaju da su vjerovanja grupe razumnija nego su prije mislili.
1. A Quiet Place
Radnja ukratko: Obitelj koja živi na selu odvažila se živjeti u potpunoj tišini, uz uporabu znakovnog jezika, u nastojanju da se sakrije od nepoznatog entiteta koji reagira na zvukove.


IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-11-10 10:32 AM) [Sadrzaj]
Odlican je ovaj "TOP 10 HORRORA" - nisam odgledao par naslova ,pa taman da ih nadoknadim ,a neke i da ponovo pogledam - zanimljivi su i meni definitivno vredni ponovnog gledanja (malo podsecanja) ... !!!

0   Spam
DzonDon   (2018-11-10 1:01 AM) [Sadrzaj]
Truli paradajz, nikad mi se nisu svidele njihove kritike. Šta će mi neki baja koji prosipa pamet o nekim nedostatcima u svakom filmu, i uvek nađe neku zamerku, da mi govori da li da gledam film ili jok.