Pocetna » Ljubav i Sex


10 znakova da vas On vara




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1021
Dodao/la: Atina
datum: 2011-12-10


1. Počinje da vodi brigu o svom izgledu-počinje da vežba, oblači lepšu odeću, brijanje postaje svakodnevna akcija, stavlja parfem koji do tad nije koristio.



2.Njegov muzički ukus se menja-odjednom mu je Mp3 pun romantičnih pesama i nekih melodija za koje ranije niste ni znali da postoje.



3. Sve manje vremena provodi sa vama-iz emocionalnih razloga ali i zato što ga muči osećaj krivice.



4. Ima nove prijatelje koje vi ne poznajete-trudi se da tako i ostane, provodi vreme sa njima i "dobro" se zabavlja.



5. Krije mobilni telefon-pozive prima u drugoj sobi, telefon nosi i u kupatilo sa sobom uglavnom zbog SMS poruka, odbija pozive kada ste zajedno pod izgovorom da ga taj neko zamara.



6. Njegov odnos prema vama se menja - najčešće bez ikakvog, vama poznatog razloga, on se distancira, nervozan je i razdražljiv.



7.Počinje da vas optužuje da ga varate-iako ranije nikada nije bio ljubomora i imao potpuno poverenje u vas. Ovo je gotovo potpuno siguran znak, kažu psiholozi, prenešena krivica i sujetni strah koji ga obuzima.



8. Ljubi se drugacije-ako se njegov stil ljubljenja iznenada promenio, moguće je da je od nekog dobio par lekcija sa novim tehnikama.



9. Njegovi prijatelji i porodica počinju da vas izbegavaju-ako je njegova sestra bila vaš najbolji prijatelj a sada se ne javlja na telefonske pozive i odlaže izlazak na kafu moguće je da nešto zna. Njegovi prijatelji i porodica ga nece ocinkariti, ali će svaki susret sa vama učiniti da se osećaju vrlo nelagodno.



10. Blokira vas na internet stranama npr. MySpace or Facebook-odjednom ne vidite njegov wall ili vas je poptuno blokirao, siguran je znak da krije poruke od druge osobe.



Najbolji način da saznate sta se tačno dešava je da ga jednsotavno pitate, ako postoji sumnja. On će verovatno iskoristiti priliku da prekine mučnu situaciju i sve ispričati, budite spremne za gomilu izgovora i loših laži.


0   Spam
Asuris   (2011-12-11 12:19 PM) [Sadrzaj]
hehe

+1   Spam
Nesa   (2011-12-10 5:49 PM) [Sadrzaj]
xaxaxaxaxaxa tacno ali tacnoo cool cool cool