Pocetna » Film


'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' u kinima krajem 2016.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 969
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-15

Slike iz 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' u kinima krajem 2016.


Warner Bros odredio je 18. studeni 2016. kao datum kada će se čarobnjački svijet J.K. Rowling vratiti na velike ekrane. To je dan kad je predviđen izlazak film Čudesne zvijeri i gdje ih naći (Fantastic Beasts And Where To Find Them).

Filmom Harry Potter i darovi smrti, 2. dio koji je izašao 2011. godine završena je filmska adaptacija romana o Harryju Potteru no prošle godine je studio objavio kako su postigli dogovor s Rowling oko pokretanja nove franšize temeljene na njenom knjizi iz 2001. godine naziva Čudesne zvijeri i gdje ih naći, što je također i naziv jednog udžbenika Harryja Pottera.



Upravo Rowling radi i na scenariju za novi film, za koji se nadaju da će biti prvi film u serijalu koji prati avanture Newta Scamandera, koji svoju karijeru posveti pronalaženju magičnih stvorenja. Radnja je smještena sedam desetljeća prije nama poznate priče o Harryju Potteru.

Za sada još nije odabran niti redatelj niti glumačka ekipa no očekujemo i te informacije uskoro jer je do predviđenog datuma izlaska ostalo 'samo' godina i pol.


IZVOR