Pocetna » Film


'Igra prijestolja' pokrenula tajanstveni website
  Ocenite članak: 0
pregleda: 585
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-26


Website sa najavom pete sezone ne otkriva mnogo i postavlja mnoga pitanja


Čini se da bismo trebali biti vidoviti kako bi razotkrili novi misterij Igre prijestolja.

Službeni Twitter profil serije objavio je tweet sa poveznicom za novi website ThreeEyedRaven.com, koji poziva korisnike da se predbilježe za obavijesti putem Twittera ili SMS poruka. Ako se prijavite putem Twittera dobit ćete poruku: "Sada ste vidoviti. Očekujte nove vizije o budućnosti."

Što bi to moglo značiti? Pretpostavljamo kako će s vremenom na taj način otkriti trailer za petu sezonu. HBO je odbio dati bilo kakve informacije no obećali su kako će oni koji se prijave na websiteu shvatiti o čemu se ovdje radi. Zajedno sa poveznicom na website, na Twitteru su objavili i video u kojem čujemo Melisandre (Carice van Houten) kako govori Aryi (Maisie Williams): "U tebi vidim tamu.", uz scene koje smo već vidjeli u prethodnim sezonama.

U seriji je Bran (Isaac Hempstead Wright) slijedio gavrana sa tri oka (Three-Eyed Raven) te ga napokon upoznao krajem četvrte sezone. No s obzirom da se Bran neće pojaviti u petoj sezoni zanimljivo je da je HBO odlučio upravo to iskoristiti kao teaser. Oni koji nisu vidoviti morat će pričekati proljeće da saznaju o čemu se ovdje radi kada peta sezona Igre prijestolja počinje sa prikazivanjem.


IZVOR