Pocetna » Film


'Man of Steel 2' dobio službeni naslov: 'Batman v Superman: Dawn of Justice'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1707
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-23

Slike iz 'Man of Steel 2' dobio službeni naslov: 'Batman v Superman: Dawn of Justice'


Batman vs. Superman definitivno će biti uvod u The Justice League, službeno je objavio Warner Bros.!

Nakon raznih vijesti i glasina oko filma u kojem ćemo gledati i Batmana i Supermana, stigla je ona službena: puni naslov nastavak Čovjeka od čelika je Batman v Superman: Dawn of Justice, a objavljen je i novi logo!



Poznato je kako Warner Bros. planira film o Justice League i dulje nego što se odlučio za franšizu Čovjek od čelika, no uspjeh navedenog filma potvrdio im je kako je publika zainteresirana za DC junake i da slobodno naprave nekoliko filmova prije The Justice League.

Još je jednom potvrđeno kako će Zack Snyder režirati nastavak, dok ćemo Henryja Cavilla gledati kao Supermana, Bena Afflecka kao Batmana, Gal Gadot kao Wonder Woman, Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora i Jeremyja Ironsa kao Alfreda. Scenarij za Dawn of Justice napisao je Chris Terrio (Argo), a film je već ušao u produkciju.

Datum izlaska u kina za Dawn of Justice i dalje je 6.5.2016., odnosno barem zasad se iz Warner Bros.-a nisu predomislili s obzirom na to da isti dan starta treći film o Kapetanu Americi (Disney/Marvel).


IZVOR