Pocetna » Film


'Mentalist' - najveće razočarenje u povijesti TV serija?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 901
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-26

Slike iz 'Mentalist' - najveće razočarenje u povijesti TV serija? Slike iz 'Mentalist' - najveće razočarenje u povijesti TV serija? Slike iz 'Mentalist' - najveće razočarenje u povijesti TV serija?


Upozorenje: U nastavku je riječ o jučer emitiranoj epizodi pa ukoliko ne volite spoilere bolje da preskočite intervju!



Nakon šest sezona saznali smo identitet velikog Red Johna (Xander Berkeley), najvećeg neprijatelja Patricka Janea (Simon Baker), a prema reakcijama fanova diljem svijeta najvažnija epizoda doživjela je veliki debakl!

Prvo je u najavi za jučerašnju epizodu bilo prilično očito tko je Red John, a onda je u subotu internetom počela kružiti navedena epizoda koja je 'procurila' iz nepoznatih razloga!

Vodeći su se ispričavali zbog propusta te ograđivali kako to nije originalna i konačna epizoda, no noćas je sve postalo jasno: epizoda je bila prava, a jedan od najskrivenijih identiteta u povijesti televizijskih serija otkriven je na potpuno neprofesionalan način (sudeći prema velikom broju fanova)!



Glavni glumac u seriji, Simon Baker, izjavio je kako je razočaran, ne epizodom već reakcijom publike. On i kreator serije Bruno Heller za E! Online otkrili su što i kako dalje

"Za mene je ta epizoda trebala dati zadovoljavajući emotivni završetak za Patricka. On je trebao dobiti ono što je lovio sve ove godine. Htio je osvetu i to je dobio, a mislim da je to htjela i publika", rekao je Heller.

Baker je priznao da je imao veliki pritisak pri snimanju najvažnije epizode: "Važan je način na koji ga je ubio. Meni je to bilo jako osobno, imao sam zadatak 'ubiti' nekog vlastitim rukama, to je jako intimno."



Najvažnije pitanje – što dalje? "Patrick je tragičan lik koji je dobio što je htio pa je sada pitanje kakva će osoba postati, hoće li se promijeniti. Može li početi novi život? Kakav bi to život bio?", otkrio je Heller o nastavku serije.

Baker je zaključio: "Kad se sve smiri, vidjet ćemo tko je kome važan. Neće biti jednostavno, lik mi je ubio nekoga tako da neće imati previše izbora što dalje."

Jeste li vi razočarani identitetom Red Johna ili smatrate da je PJ dobio najbolji mogući završetak te priče?


IZVOR