Pocetna » Film


'Moulin Rouge!' u 3D-u?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 949
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-24

Slike iz 'Moulin Rouge!' u 3D-u?


Raskošne i šarene plesne točke mjuzikla Moulin Rouge iz 2001. postale su najupečatljivije u povijesti filmskih mjuzikala. Kako bi izgledale da im se doda još jedna dimenzija?

U intervjuu za Entertainment Weekly, redatelj Baz Luhrmann rekao je kako će i Moulin Rouge uskoro ići u 3D produkciju, slijedeći primjer Titanika i Kralja lavova, koji su također u nastajanju.

"Pretvaranje u 3D postaje sve bolje i bolje tako da planiram pitati dečke iz Foxa, možda možemo pretvoriti i Moulin Rouge u 3D", rekao je Luhrmann, koji je i ovogodišnji hit Veliki Gatsby snimao u 3D-u. "Na neki čudan način mi se čini da sam zapravo i pokušao postići 3D.", dodao je još.



No rekao je kako nema namjeru sve svoje filmova pretvoriti u 3D: "Mislim da bi za Moulin Rouge to odgovaralo, no za Romeo i Julija vjerojatno ne bi."

Mjuzikl iz 2001, u kojem su značajne uloge ostvarili Nicole Kidman i Ewan McGregor, a koji je bio nominiran za Oscara za najbolji film, poznat je po Luhrmannovoj prepoznatljivoj dekadenciji tako da bi 3D tehnika samo to još jače naglasila i mogli bismo očekivati pravi spektakl u novoj dimenziji.


IZVOR