Pocetna » Film


'Pravi detektiv' službeno najgledanija nova serija HBO-a
  Ocenite članak: 0
pregleda: 222
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-19

Slike iz 'Pravi detektiv' službeno najgledanija nova serija HBO-a


Mjesec dana nakon finala prve sezone serije Pravi detektiv stigli su rezultati gledanosti koji samo potvrđuju njezinu popularnost, piše Deadline.

Kriminalistička dramska serija već je nakon prvih nekoliko epizoda počela dobivati epitete poput 'najbolja serija svih vremena', a sad je službeno postala najgledanija nova HBO serija s prosječno 11,9 milijuna gledatelja po epizodi.Ova brojka veća je i od prve sezone popularne Igre prijestolja koja već dvije godine nosi titulu ilegalno najskidanije serije te od prve sezone Dva metra pod zemljom koja je bila rekorder više od 10 godina s 11,4 milijuna gledatelja prve godine prikazivanja.

Podsjetimo, finale Pravog detektiva bilo je toliko gledano i traženo da je internetska stranica HBO Go pala zbog silnog interesa, što se opet dogodilo neki dan s drugom epizodom četvrte sezone Igre prijestolja.

Nakon uspješne prve sezone za koju su glavni glumci Matthew McConaughy i Woody Harrelson dobili samo riječi hvale, fanovi čekaju koga će autor Nic Pizzolatto izabrati za novi detektivski par jer je već prije najavio kako nas čeka više sezona, ali s drugim vodećim detektivskim dvojcem.


IZVOR