Pocetna »


'Zvjezdani ratovi: Epizoda 7' u kinima 18.12.2015.!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 332
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-08

Slike iz 'Zvjezdani ratovi: Epizoda 7' u kinima 18.12.2015.!


Disney i Lucasfilm objavili su konačan datum početka prikazivanja Zvjezdanih ratova: Epizode 7, 18. prosinac 2015. godine.

Film je još uvijek u početnoj fazi pripreme, ali je početak snimanja zakazan za proljeće 2014. godine, prenosi StarWars.com."Jako smo uzbuđeni što možemo podijeliti s fanovima službeni datum početka prikazivanja. Sredina prosinca 2015. godine je idealna zbog općenitog blagdanskog ugođaja, a i to je dovoljno daleko kako bi filmska ekipa odradila kvalitetan posao", rekao je šef Disney studija Alan Horman.

Podsjetimo, nove Zvjezdane ratove režirat će J.J. Abrams (Zvjezdane staze: U tami, Super 8, Nemoguća misija 3) koji se primio i scenarija uz Lawrencea Kasdana (Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, Zvjezdani ratovi 5: Carstvo uzvraća udarac, Zvjezdani ratovi 6: Povratak Jedija), a ne Michaela Arndta (Priča o igračkama 3) koji je napustio projekt.

Još uvijek nije službeno poznato tko će glumiti u filmu iako se i dalje nagađa kako će Harrison Ford, Mark Hamill i Carrie Fisher ponoviti svoje uloge.

Disney je istovremeno objavio i datum audicije za nekoliko uloga, a pretpostavlja se da je riječ baš o novim Zvjezdanim ratovima. Riječ je o ulogama Rachel i Thomasa, a prva audicija počinje za dva dana u Bristolu i nastavlja se u Glasgowu, Londonu, Manchesteru i Dublinu.

18.12.2015. u kina dolaze i Sonyjev triler Inferno te ekranizacija popularne WoW igrice, Warcraft.


IZVOR