Pocetna » Ljubav i Sex


3 afrodizijaka za vreliji seks




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1074
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-09

Slike iz 3 afrodizijaka za vreliji seks Slike iz 3 afrodizijaka za vreliji seks


Začinite seksualni život hranom koja budi strast. Uživajte s partnerom u specijalitetima i koktelima napravljenim od namirnica koje stimulišu apetit za seksom, a potom se prepustite vrelim erotskim igrama.

KOKTEL STRASTI

POTREBNO JE

200 g svežeg đumbira, 2 l vode, tri grejpfruta, tri limuna

PRIPREMA

Đumbir sitno izrendajte i pomešajte s vodom. Procedite sok i dodajte ceđeni limun i grejpfrut. Ako želite da malo začinite vaš napitak, dodajte i prstohvat bibera.


VENERINA PENA

POTREBNO JE

1 banana, 1/2 jabuke, 1/2 narandže, kivi, belance, 4 kašike šećera, kašika likera od mente, 2 tanke kriške limuna

PRIPREMA
Izgnječite voće, dodajte mu preostale sastojke i mutite tri minuta. Napitak podelite u visoke čaše i dekorišite kriškama limuna.


LJUBAVNE LAZANJE

POTREBNO JE
pakovanje kora za lazanje, 100 g dagnji, 100 g lignji, 75 g račića, 200 g maslaca, 3 kašike brašna, 1/2 litre mleka, 1/2 čaše belog vina, 2 kašike maslinovog ulja, so, biber

PRIPREMA
Na maslinovom ulju propržite dagnje, lignje i račiće i začinite ih solju i biberom. Kada dobiju zlatnu boju, dodajte belo vino i kuvajte još dva minuta. Za bešamel sos propržite brašno na maslacu, dodajte mleko, malo posolite i kuvajte dok se ne zgusne.
U podmazan pleh ređajte kore za lazanje, sos od morskih plodova i bešamel sos. Postupak ponovite još dvaput, važno je samo da završite s korama. Lazanje pecite 25 minuta na 200 stepeni.