Pocetna » Ljubav i Sex


3 najveće muške fantazije: Seks sa dve žene je na vrhu liste.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1179
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-12-15


Prema anketi jednog muškog sajta, 76 odsto muškaraca misli da je uzbudljivo voditi ljubav sa dve ili više žena. Seks sa damom u izazovnom vešu i s visokim potpeticama zamišlja 68 odsto muškaraca, dok za 52 odsto pripadnika jačeg pola mašta o erotskom iskustvu sa nekom poznatom osobom. Proverite da li se i vašem dragom slične fantazije motaju po glavi, pa se potrudite da mu pripredite veče za pamćenje. Ako niste pristalica „trojki“, i dalje na raspolaganju imate druge dve erotske igrice, u kojima ćete oboje podjednako uživati. Iz knjige „101 seksualna fantazija i igra“, autorke Sofije Kapablanke, prenosimo vam par maštovitih ideja, tek da zagolicate maštu vašem muškarcu.

SEKSI VEŠ I VISOKE POTPETICE
Zavodljivo rublje i visoke potpetice su sasvim dovoljne za obećavajuće veće u dvoje. Ova fantazija je veoma uobičajena, a ona krije zapravo partnerovu želju da se pasivno prepusti ženskom izazovu.
Igra: Ovu fantaziju ćete najlakše i najbolje realizovati uz partiju pokera. Ovo je mitska fantazija, veoma laka za oživljavanje. Igrajte poker sa partnerom i bez obzira na stvarne rezultate igre skidajte se svaki posle svake ruke. Kada ostanete u vešu, budite izazovni, mazite se, terajte ga da vas časti poljupcima, a sami odlučite do kada će trajati ova predigra. Tokom odnosa obavezno ostanite u štiklama.

UZBUDLJIVA FILMSKA DIVA
Nedostižne žene su poseban izazov za muškarce - takvu ženu on želi da poseduje, a poželjno je da ne mora ništa da radi. Nekada ova fantazija ostaje samo u domenu maštanja, ali sa partnerom možete i da je razradite.
Igra: Obucite se izazovno. Pretvarajte se da ste, na primer, holivudska filmska diva ili poznata manekenka. Rezervišite sobu u hotelu i večeru u restoranu. On neka bude u vašoj blizini, neka vas posmatra dok se dogovarate oko smeštaja. Neka vam priđe u jednom trenutku, zamoli vas za autogram. Vi odlučite da ga počastite večerom. Uz srdačan razgovor i piće, pozovite ga u svoje odaje. Biće oduševljen.