Pocetna » Ljubav i Sex


3 nove uzbudljive poze u seksu.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1298
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-03-18


U dugim vezama požuda može da izbledi, a ponekad se dešava da ona potpuno nestane. Da biste je vratili u ljubavni život, trebalo bi da u svom telu pronađete onaj nevidljivi prekidač kojim ćete ponovo pokrenuti buru strasti. Da biste ga aktivirali, unesite neke novine u vašu vezu. Sofija Kapablanka, autorka knjige "101 seksualna fantazija i igra", koju izdaje "IPS medija", predlaže neke nove uzbudljive poze koje će vam pomoći da razbijete rutinu i više uživate u svojim seksualnim susretima.


KAŠIKA
Ovo je jedna od najudobnijih i najnežnijih poza, jer se kontakt telom o telo ostvaruje tako što muškarac okružuje ženu rukama. To je poza sa penetracijom otpozadi u kojoj se muškarac, dok leži i oslanja se bočnom stranom tela, naslanja na leđa žene koja je u istom položaju kao i on. Žena samo treba blago da podigne svoje koleno i na taj način će moći izvesno vreme da produži odnos. On može da stimuliše grudi i klitoris svoje partnerke, da je s lakoćom ljubi i mazi joj leđa i vrat.

INTIMNI ZAGRLJAJ
Podrazumeva da oboje leže na boku, okrenuti jedno prema drugom, sa penetracijom licem u lice. Ritam treba da bude spor, blag, uz mnogo nežnosti i ljubavi, uzbuđenje se koncentriše na gledanje drugog i putem usana i očiju se prenosi povezanost na svim nivoima.

ŽABLJA POZA
Poza se tako zove jer su oboma raširene noge i stopala im se dodiruju, što podseća na siluetu žabe. Žena legne preko svog partnera i pridržava se rukama, dok muškarac koristi kukove da je privuče. Ovo je savršena poza ako muškarac ne želi da preduzima inicijativu, jer može da se pruži i uživa dok kontrola nad celim procesom ostaje u ženinim rukama. Držeći je za struk, muškarac može da menja stepen penetracije i tako oboma poveća užitak.