Pocetna » Ljubav i Sex


3 poze iz Kamasutre: Doživite orgazam za pamćenje!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1434
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-28


Predlažemo vam tri najstrastvenije poze u seksu iz Kamasutre, a vi sa partnerom proverite da li opisani ljubavni položaji zaista pružaju ogromno erotsko zadovoljstvo.

DUBOKI POLOŽAJ: Duboki položaj omogućava potpunu penetraciju, po čemu je i dobio ime. Lezite na leđa, ruke podignite iznad glave, a jednu nogu stavite na njegovo rame.
Vaš partner može duboko da penetrira, što će vam omogućiti brži i intenzivniji orgazam. Takođe, ova poza prija i muškarcima pre svega zbog duboke penetracije.
Stepen težine: 3
Stepen iznenađenja: 6

U VRTLOGU STRASTI
Partner sedi na krevetu dok mu vi prilazite odozgo i sedate na njega tako da ste mu okrenuti leđima.
Moraćete malo da se nagnete ka napred kako bi vaš partner mogao da penetrira s leđa, pri čemu vas rukama drži za struk ili grudi. Ova poza je idealna za žene koje ne mogu tako lako da dožive orgazam jer je stimulacija klitorisa konstantna. I vašem partneru će prijati jer će moći potpuno da penetrira i da istovremeno uživa u strasnom zagrljaju.
Stepen težine: 5
Stepen uživanja: 8

SLON
Ovaj položaj ne iziskuje puno energije, a pruža snažan osećaj bliskosti. Namestite se u položaj „kašike“, odnosno oboje treba da legnete na bok, s tim što je partner iza vas. Vaše noge treba da budu savijene u kolenima jer se u tom položaju prirodno naslanjate na njegove genitalije. I vama i njemu sigurno će odgovarati ova poza. Njemu jer može nesmetano da se kreće, a vama zato što će vam u ovom položaju stimulacija G tačke biti zagarantovana.
Stepen težine: 3
Stepen uživanja:7