Pocetna » Ljubav i Sex


5 pouzdanih znakova da je dobar ljubavnik
  Ocenite članak: 1
pregleda: 607
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-11-16OTVORENO VAS ODMERAVA
Osoba koja vas "svlači" pogledom definitivno je zainteresovana za vas i želi to da vam stavi do znanja. Što je više njegov pogled fokusiran na vas, to je on više zainteresovan. Svakako, ovo ne mora obavezno da znači da je u pitanju dobra osoba ili da je omiljen u društvu... Ali, u većini slučajeva, odličan je u krevetu.

DOBRO SE LJUBI
Kad kažemo "dobro se ljubi" to ne podrazumeva da gura svoj jezik u vaša usta, niti da očekuje od vas da se sami pozabavite njime. Ova osoba se prevashodno ljubi usnama, a jezikom vas samo blago dodiruje.

"GAĐA" SITNIM BEZOBRAZLUCIMA
Kada je siguran u sebe i svestan toga da ima šta da ponudi partnerki u krevetu, muškarac vešto barata seksi bezobrazlucima. Ako vam na uvo saopšti detalje o tome šta bi vam sve radio da ste tog trenutka sami, i od toga vas podiđu žmarci, budite sigurne da je odličan ljubavnik.

NEPRESTANO VAS DODIRUJE
Ako često ima potrebu da vas drži za ruku, igra se vašom kosom ili vam dodiruje vam lice, pogotovo dok se ljubite, velike su šanse da je dobar u krevetu.

UPIJA SVAKU VAŠU REČ
Čak i kada ono o čemu mu pričate nije u njegovom domenu ineteresovanja, on vas pažljivo sluša. Znate li zašto? Zato što ga interesujete vi! Muškarac koji pomno sluša vaše reči će, takođe, čuti i ono što je izgovoreno između redova i što ste samo nagovestili, a i to je nephodno za dobar provod u krevetu.


0   Spam
IntimenFrizuren   (2013-08-11 9:39 PM)
ja bezobrazno nenormalno sapucem,toliko su je prosli zmarci da me opalila samarcinom ali smo samo posle par minuta vodili ljubav