Pocetna » Zanimljivosti


"Ad Astra" 2019. godine




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1090
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-09-18


"Nju Ridžensi" i "20 Senčeri Foks" najavili su pre neki dan kako je očekivani datum izlazak novog filma, SF trilera u kom glavnu ulogu tumači Bred Pit, januar 2019. godine.

U režiji Džejmsa Greja, film je priča o vojnom inženjeru koji se zaputi u dugu i neizvesnu potragu za ocem koji je nestao pre 20 godina tražeći tragove vanzemaljskog života.

Uz Breda Pita, u filmu "Ad Astra", za koji scenario piše Itan Gros, pojavljuju se još i Rut Nega, Tomi Li Džons i Donald Saterlend.

"Ad Astra" je još jedan u nizu filmova nastalih kao rezultat saradnje između Breda Pita i "Nju Ridžensi-a", među kojima su za Oskara nominovani "Opklada veka" i Oskarom nagrađeni "Dvanaest godina ropstva."



IZVOR


0   Spam
zajackod   (2017-10-09 10:32 PM) [Sadrzaj]
Uff , ovo mora da ce biti dobro filmsko "ostvarenje" ... samo ko ce docekati 2019-tu , breeej.Sto je daleko - daleko je.Nadam se velikom uspehu ovog filma , pogotovo sto mi se sada stariji Bred Pit mnogo vise dopada kao glumac + tu je i Tomi Li Jones koji me nikada nije "razocarao" u svojim ulogama + obozavam SF zanr ... pa cemo vidimo ... Ko ceka , taj i doceka /bar tako kazu...ako ne lazu/ !!! cao