Pocetna » Film


Alexander Skarsgård i Margot Robbie su Tarzan i Jane




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1454
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-12-10


"Legenda o Tarzanu" u glumačkoj ekipi ima i velikane poput Christopha Waltza i Samuela L. Jacksona


Nakon što su jučer otkrili prve slike i poster filma The Legend of Tarzan, Warner Bros. nije dugo čekao da nas počasti i prvim kadrovima svoje nadolazeće avanture u režiji Davida Yatesa.

Legenda o Tarzanu nalazi Johna Claytona III (Alexander Skarsgård), poznatijeg pod imenom Tarzan, kako živi civiliziranim životom. Naravno, čak i kada se smjestio u viktorijanskom Londonu sa svojom voljenom Jane (Margot Robbie), njegovo je srce žudilo za džunglom. No vrlo brzo ponovno se nađe u džungli kako bi se suočio sa zlokobnim kapetanom Romom (Christoph Waltz) i spasio svijet u kojem je odrastao od svijeta u kojem sada živi.

Skarsgård je film opisao: "Film je na neki način suprotnost klasične priče gdje se sve svodi na pitomljenje zvijeri. Ovo je priča o čovjeku koji se suzdržava, koji se polako vraća u svoje animalističko stanje i dopušta da taj dio njegove osobnosti izbije na površinu."



Autor Edgar Rice Burroughs je stvorio lik Tarzana tijekom 1910-ih i iako smo ga već nebrojeno puta imali prilike vidjeti, nova ekranizacija izgleda dosta uzbudljivo. Posebno uz glumačku ekipu u kojoj je uz Skarsgårda, Robbie i Waltza još i Samuel L. Jackson.

Kako će se razvijati priča među našim likovima otkrit ćemo nakon 1. juča sljedeće godine kada film stiže u kina diljem svijeta.


IZVOR