Pocetna » Estrada i Tv


Amanda Holden izbegla "za dlaku" smrt na porođaju!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 813
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-29


Dok nisu bili sugurni u njen oporavak, suprug Chris Hughes(38), prijatelji i porodica Amande Holden(40) držali su u najstrožoj tajnosti da se ona porodila. Ova dama, sudiija britanskog programa "Ja imam talenat" rodila je u londonskom porodilištu drugu ćerku Holi Rouz. Porođaj je bio veoma težak, ona je izgubila dosta krvi. Od tada su se lekari boli za njen život.

- Situacija je sada stabilna, očekuje se njen potpuni oporavak, a mala beba je zdrava i smeštena u inkubator pošto je rođena mesec dana pre termina - rekao je neimenovani izvor iz bolnice, a detalji krvarenja i komplikacija nisu saopšteni.
Vest je potvrdio i portparol bračnog para - bez previše detalja, osim da je devojčica rođena 23. januara.

ŽELJA ZA POTOMSTVOM JAČA OD STRAHA
Amanda je žena koja ima seriju teških trudnoća. Kada je 2006. išla na porođaj sa prvim detetom, ćerkom Leksi, placenta se toliko spustila da je blokirala porođajni kanal. Zato je prirrodan porođaj bio nemoguć, pa je su lekari morali da joj urade hitan carski rez.
Pre dve godine, tokom finalne serije 2010., rodila je mrtvo dete, dečaka, u sedmom mesecu.
- To je najteži i najmračniji period mog života. Bila sam na lekovima da bih podnela istinu. U potpunom haosu i ludilo, suprug mi je bio od životne važnosti. Bez njega ne bih uspela - ispričala je posle nemilog događaja Amanda uz priznanje da je išla i na grupne terapije sa ženama koje su prošle slične traume.

NOVA TRUNOĆA KAO UZBUĐENJE I NEIZVESNOST
U avgust je opet ostala u drugom stanju.U šoku, sa strepnjom je rekla da čeka dete kome se najviše raduje starija Leksi(6). Da bi osigurala da će sve biti u najboljem redu, mnoge poslove je otkazala i potpuno se posvetila nerođenoj bebi.
- Želim da moja divna devojčica dobije brata ili sestru. Za nju, a i za sve nas je to sada najvažnije - ispirčala je pre mesec dana žena koju ni strah nije zaustavio da ispuni želju za materinstvom.