Pocetna » Estrada i Tv


Ana Pendić: Vojkan me na medenom mesecu ponovo osvojio.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 967
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-10


Popularna voditeljka TV "Pink", Ana Pendić i njen suprug, Vojkan Radoš, direktor TV B92, proveli su nezaboravan medeni mesec u Las Vegasu. Iako su sudbonosno "da" izgovorili pre četiri meseca, Ana i Vojkan su zbog brojnih poslovnih obaveza morali da odlože bračno putovanje. Petnaestodnevni zasluženi odmor, njih dvoje su iskoristili kako bi posetili i Meksiko i Njujork. Ana Pendić trenutno sumira utiske sa putovanja i uživa u činjenici, da je, kako sama kaže, po prvi put putovala kao gospođa.

- Vegas nas je posebno oduševio, grad koji ne liči ni na jedan drugi, grad dobrog raspoloženja, nasmejanih ljudi i sjajne zabave. Odseli smo u hotelu "Bellgio" koji je za nas bio sjajno iskustvo, jer nam je apartman gledao na čuvenu hotelsku atrakciju, fontanu koja privlači turiste iz celog sveta, savršenom kombinacijom igre vode, zvuka i svetlosti. Čuven i po mnogobrojnim filmovima, nezaboravnim sadržajima, kao što je najveća fontana tople čokolade na svetu, nastupima "Cirque du Soleil" i koncertima najpoznatijih svetskih zvezda, ovaj hotel ostaće nam u sećanju kao mesto koje bismo definitivno voleli da posetimo ponovo. Kankun i njegova okolina nude toliko sadržaja, da vam ni dve nedelje ne bi bile dovoljne da sve doživite. Vojkan voli aktivniji odmor tako da je on vozio skuter, išao nekom vrstom podmornice u istraživanje podvodnog sveta, zajedno smo išli na vožnju podzemnom rekom, razne masaže, meksičke večeri, ali ono što nas je ostavilo bez daha je plivanje sa delfinima. U Meksiku smo bili prvi put, svakako se nadam da nije i poslednji, jer bih te nijanse okeana, osmehe, divnu prirodu, marijače i margarite voleli da doživimo ponovo.

GRAND KANJON I KOCKARNICE U POSEBNOM SEĆANJU
Lepa voditeljka kaže da je "Grand kanjon" koji se nalazi u blizini Las Vegasa, nešto najmoćnije što je ikada videla. Nije izostalo ni kockanje u čuvenim kockarnicama grada neprestane zabave.
- Ne možete biti ravnodušni prema Vegasu. Ne postoji način da vam neko dočara ovaj grad ukoliko niste bili, jer definitivno ne podseća ni na jedan drugi. Posle njega vam sve izgleda bleđe, običnije i dosadnije. Na primer, na drugom spratu hotela "Venetian" nalazi se replika Trga Svetog Marka u Veneciji, gde je uvek posebnim osvetljenjem isto doba dana kao u Veneciji, gde se možete provozati gondolom i večerati baš kao u pravoj Veneciji. Vegas je grad luksuznih hotela, raskošnih kockarnica, ludog provoda i fenomenalnog šopinga. U blizini je i "Grand kanjon", nešto najmoćnije što sam videla u životu, a hod po "Skaj volku" nešto najstrašnije. Prosto je nemoguće i glupo ne okušati sreću u Vegasu. Nisam hazardeske prirode, tako da je to kod mene bilo čisto simbolično, dok je Vojkan igrao svako veče i reći ću samo da je dobro prošao.

VOJKAN ME NA MEDENOM MESECU PONOVO OSVOJIO
S obzirom na to da je Ana nakon venčanja otputovala sama u Egipat, jer Vojkan zbog posla nije mogao da joj se pridruži, medeni mesec su iskoristili da se maksimalno posvete jedno drugom.
- Putovanje smo iskoristili kako bi maksimalno uživali jedno u drugom. Ovo putovanje bilo je Vojkanovo iznenađenje i hvala mu na svim čarobnim trenucima, divnim gestovima i iskustvima koje ću pamtiti ceo život. Na medenom mesecu Vojkan me je ponovo osvojio.

ZAMALO JOŠ JEDNO VENČANJE U LAS VEGASU
Ana je čak imala ideju da se venča i u Las Vegasu, ali nije uspela da je i realizuje.
- Imala sam u planu da se venčamo i u Vegasu, u nekoj od čuvenih kapelica gde za svedoke dobijate Elvisa i Merlinku. Uspela sam da ubedim u to i Vojkana, međutim prosto nismo mogli. Valjda će nas put nekada opet odvesti na tu stranu sveta.

RAZMIŠLJAJU O RODITELJSTVU
Ana ne krije da ona i njen suprug razmišljaju da se ostvare kao roditelji.
- Razmišljamo o prinovi, ali se time ne opterećujemo, kada bude trebalo da se desi, desiće se. Deca su nešto najlepše što može da vam se dogodi.