Pocetna » Film


Anđelina Džoli odustala od filma "Ubistvo u Orijent Ekspresu"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 423
Dodao/la: Nutella92
datum: 2016-08-15


Glavnu žensku ulogu u ovom ostvarenju trebalo je da ima Anđelina Džoli, ali glumica koja, po pričama, sve češće zapada u depresiju i sve češće odbija uloge, učinila je to još jednom.

Sada, glumac/režiser, koji će i sam igrati u svom ostvarenju i to detektiva Herkula Poaroa, ima ideju koja glumica bi mogla da zameni Anđelinu.

Izbor je pao na Šarliz Teron.

Nju smo prošle godine imali prilike da gledamo u filmu "Mad Max: Fury Road", koji je na ovogodišnjoj dodeli nagrada Oskar, osvojio šest zlatnih statueta. Ove godine igrala je i u filmu "The Huntsman: Winter War", nastavku ostvarenja "Snow White and the Huntsman" i "The Last Face" koji je režirao njen bivši partner, Šon Pen. Trenutno snima osmi deo franšize "Fast & Furious".

Da se podsetimo filmskog klasika, koji je tema priče. Radnja filma "Murder on the Orient Express" odvija se u čuvenom vozu koji tokom svog putovanja biva mesto svirepog ubistva poznatog američkog tajkuna. Slavni belgijski detektiv, Herkul Poaro, koji se inače prvi put spominje u ovom romanu, pokušaće da reši ubistvo u skučenom i opasnom prostoru, prepunom neobičnih karaktera, od kojih je svako, na svoj način, imao motiv za ovaj zločin.

Original iz 1974. godine, koji je režirao Sidni Lumet bio je nominovan za nagradu Oskar u šest kategorija. U tom filmu igrale su sve same glumačke legende: Lorin Bekol, Šon Koneri, Džon Gilgud, Vanesa Redgrejv, Žaklin Bise, Ingrid Bergman i Entoni Perkins.

Inače, ovaj voz je zaista postojao i saobraćao je od Pariza do Istambula sve do 1977. godine.

Što se filma tiče, premijera je zakazana za 22. novembar 2017.


IZVOR