Pocetna » Film


Angelinina 'Gospodarica zla' ostvarila bolji start od 'Kapetana Amerike'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1113
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-01

Slike iz Angelinina 'Gospodarica zla' ostvarila bolji start od 'Kapetana Amerike'


Disneyeva Gospodarica zla uspjela je začarati Veliku Britaniju i Irsku gdje je prvi dan prikazivanja zaradila odličnih 2,5 milijuna dolara, prenosi The Hollywood Reporter.

O uspjehu govori i činjenica kako je ovaj iznos puno viši od startne zarade koju je ostvario Kapetan Amerika: Ratnik zime, a također je i duplo viši od zarade fantastike Carstvo Velikog Oza koja je rušile rekorde u Velikoj Britaniji i Irskoj.



Glumica Angelina Jolie još može biti zadovoljna i time što joj je ovaj film donio najbolje otvaranje ikad na spomenutom tržištu, te također u Italiji i na Filipinima.

Stručnjaci smatraju kako će film biti iznimno uspješan, a osim glavnom glumicom gledatelje i gledateljice privlači mladom i talentiranom Elle Fanning koja je ostvarila ulogu princeze Aurore. Disney ovim filmom cilja na istu publiku kao i animacijom Snježno kraljevstvo, a svakako računa i na znatiželju gledatelja jer je ovo prvo Angelinino pojavljivanje na velikom platnu u 4 godine.

Gospodarica zla koštala je studio oko 175 milijuna dolara, a prve prave rezultate saznat ćemo u ponedjeljak nakon što cijeli vikend 'provede' u kinima diljem svijeta. Film je počeo igrati i kod nas


IZVOR