Pocetna » Film


"Angry Birds" – prve fotografije iz filma




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1245
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-09-15


Sljedeće godine pričat će se o samo jednom animiranom filmu!


Vjerojatno ne postoji osoba na svijetu koja nije čula za Angry Birds. Radi se o mega-popularnoj franšizi video igara nastaloj u decembru 2009. godine koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna računala.



Do jula ove godine zabilježeno je preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju downloada neke besplatne igre u povijesti. Sama igra nazvana je najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Stoga nije niti čudo da animirani film koji je najavljen za proljeće sljedeće godine već sada plijeni pažnjom. Radi se o super-hitu Angry Birds Film koji ćemo u našim kinima imati prilike vidjeti u maju 2016.!



Ovih dana kompanija Sony Pictures koja je u suradnji s finskom tvrtkom Rovio Entertainment (kompanijom koja je osmislila igru Angry Birds) objavila je i prve fotografije iz ovog nadolazećeg animiranog super-hita. Kao što se može i vidjeti, riječ je o izrazito slikovitom, živahnom animiranom naslovu prepunom šarenih boja i živopisnih likova. Tako će uz pomoć najmodernije 3D tehnologije likovi kao što su Red, Chuck, Bomb, Terence, Matilda, Stella, Mighty Eagle, Leonard i mnogi drugi po prvi puta oživjeti i na kino platnima diljem svijeta.

Radnja filma još uvijek se drži u strogoj tajnosti, vjerojatno do izlaska prve službene kino najave, ali ono što već na temelju fotografija možemo zaključiti jest da će Angry Birds Film biti jedan od onih događaja 2016. godine koji se nikako ne smiju propustiti. Angry Birds nikako nije igrica samo za mlade – to je igra u kojoj podjednako uživaju sve generacije pa nema razloga ne očekivati da će i animirani film biti jednako atraktivan.

Angry Birds Film u domaća kina stiže u maju 2016. godine.


IZVOR


0   Spam
DonDS   (2015-09-21 5:58 AM) [Sadrzaj]
Ko ce docekati maj 2016 ...