Pocetna » Zanimljivosti


Anonymousi:Imamo Novi Virus:Rušimo Internet !!!




  Ocenite članak: 2
pregleda: 826
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-04-04


Grupa hakera Anonimus razvila je, kako tvrde njegovi članovi, supervirus koji je otporan na apsolutno sve postojeće antivirusne programe, a širi se brzinom koju je nemoguće pratiti.

U poruci koju su objavili na YouTubeu tvrde: Očekujte nas! Naš virus će 16. aprila uništiti internet!

"Naši stručnjaci su pre šest meseci razvili kompjuterski virus koji je u potpunosti otporan na svaki postojeći antivirus program na svetu. Danas možemo sa sigurnošću reći da je grupa Anonimus u vlasništvu virusa "nove generacije" koji može da se širi i umnožava neverovatnom brzinom", objašnjavaju hakeri.

Kako tvrde, radi se o "trojancu" koji će biti ugrađen u muzičke i slikovne datoteke, tako da ga neće biti lako prepoznati. Takve datoteke Anonimusi će za 13 dana, tačnije 16. aprila, objaviti na svim društvenim stranicama, ali i poslati putem maila. Dovoljno je, kako kažu, da "zaraze" samo trista osoba, koje će onda iste datoteke poslati svojim prijateljima i virus će se u roku od nekoliko sati proširiti celim svetom.

Jednom kada je vaš kompjuter "zaražen", Anonimusi će imati potpunu kontrolu nad funkcionisanjem vašeg web pretraživača, bilo da se radi o Mozilli, Internet Exploreru, Chromeu ili nekom drugom.