Pocetna » Zanimljivosti


Ava: U Srbiji ću se skidati za časopise, a možda se i udam




  Ocenite članak: 0
pregleda: 825
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-18


PRATI TRENDOVE Kao i mnoge druge poznate Hrvatice, Ava Karabatić je također rekla kako su joj Beograđani jako simpatični. Kaže da bi se voljela preseliti u Srbiju

Nakon što se u 'Survivoru' 'zapalila' za srpskog manekena Vladu Vuksanovića, Ava je otkrila da su joj i drugi Beograđani jako 'napeti'.

- Srpski muškarci su jako karizmatični, a najviše volim Beograđane jer su visoki i markantni. Znaju se ženi uvući pod kožu i paze je kao kap vode na dlanu. Srbi su šarmantni i jako inteligentni - gugutala je Ava za srpski Press o njihovim muškarcima, a otkrila je i da joj je još jedan Srbin zapeo za oko.
- Sergej Trifunović je jako simpatičan, pametan i duhovit. Ostavio je snažan dojam na mene već kod upoznavanja. Njegove šale oborile su me s nogu, a smijali smo se i kad smo shvatili da imamo isti ukus za filmove. On je izuzetan glumac, obožavam sve njegove filmove. Čak je obećao da će me pripremiti za prijemni ispit na glumačkoj akademiji u Beogradu. Kako je krenulo, možda se i udam u Beogradu - rekla je Ava.

Za Beograd je rekla da joj je najljepši grad na svijetu, a tamo se planira fotografirati i za srpske časopise.

- Nemam ništa protiv skidanja, volim izazovne fotografije. Žena treba pokazati ono čime se ponosi. San mi je da se fotografiram za srpski Playboy, Maxim i CKM - rekla je.