Pocetna » Sport


Bajern osvojio prvi trofej sa Gvardiolom




  Ocenite članak: 0
pregleda: 811
Dodao/la: Gale
datum: 2013-07-22

Slike iz Bajern osvojio prvi trofej sa Gvardiolom Slike iz Bajern osvojio prvi trofej sa Gvardiolom Slike iz Bajern osvojio prvi trofej sa Gvardiolom Slike iz Bajern osvojio prvi trofej sa Gvardiolom


Fudbaleri Bajerna iz Minhena osvojili su trofej nemačkog Telekom kupa pošto su u finalnoj utakmici savladali Borusiju Menhengdadbah sa 5:1.



Aktuelni prvak Evrope osvojio je prvi trofej pod vođstvom novog trenera Pepa Gvardiole, a novopridošlo pojačanje iz Barselone, Tijago Alkantara, debi u dresu bavarskog kluba obeležio je efektnim pogotkom za vođstvo od 3:0.



"Mi smo srećni, uvek je dobro osvojiti trofej pred početak sezone. Ima još stvari koje treba promeniti u našoj igri, ali još je rano govoriti o nastupajućoj sezoni. Ćeka nas dug, dug put", izjavio je Gvardiola.



Strelci za Bajern bili su Riberi, Lam, Alkantara, Roben i Miler, a počasni pogodak za Borusiju postigao je De Jong iz penala.

Treće mesto na turniru zauzela je Borusija iz Dortmunda pobedivši Hamburger sa 1:0 golom Hofmana.



Bajern Minhen će u sredu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Barselone, a u subotu putuje u Dortmund, gde se sa domaćom Borusijom sastaje u utakmici nemačkog Superkupa.


IZVOR


0   Spam
KeX   (2013-07-22 8:50 PM) [Sadrzaj]
Navijam za Bavarce ali sumnjam da che ova Kvrgiola ishta pametno napravit !