Pocetna » Estrada i Tv


BB Marijana: Nemeš je ljubav mog života
  Ocenite članak: 0
pregleda: 485
Dodao/la: Afrodita
datum: 2011-07-03

Slike iz BB Marijana: Nemeš je ljubav mog života


"Novac mi, vjerovali ili ne, ništa ne znači. Veće i važnije bilo bi mi da je Nemeš ostao uz mene. Glavna nagrada trebala mi je biti njegova ljubav. Ništa drugo nije vrijedno toga", riječi su Marijane Čvrljak, kojoj je Nemeš slomio srce na tisuću komadića.

Pobjednica prvog regionalnog Big Brothera, Marijana Čvrljak, otvorila je svoje srce u intervjuu za časopis Gloria. Tvrdi kako se ne kaje zbog svojih postupaka u kući, osim zbog seksa pred kamerama.

Marijana je prije ulaska u show smatrala kako ima savršen brak koji nitko ne može uništiti, ali kada je upoznala Nemeša zaljubila se strastveno kao nikada u životu. Nemeš je, kako tvrdi, bio njezina najveća ljubav.

"Ne kajem se zbog svoje ljubavi prema Nemešu, ali zbog načina na koji sam to iskazivala, tu ponajprije mislim da naše intimne trenutke, da. Trebala sam se suzdržati, no moji su osjećaji bili prejaki", povjerila je u intervjuu Marijana.

Želi se susresti još jednom s Nemešom kako bi joj u lice rekao zašto je se javno odrekao te kako bi se, ako je on zaista tako odlučio, rastali kao ljudi.